2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بریم دبی زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5712 بازدید | 122 پست
چجوری عزیزم میشه کامل برام توضیح بدی؟

اره عزيزم حتما.

اول ميري تو اون تاپيكي كه ميخوايي واست حذف بشه.

بعدش ميايي اون صفحه رو مثلا براي واتس اپ خودت ارسال ميكني تا لينكش درست بشه(من فقط اينجوري بلدم)

بعدش ميري همون لينك رو كپي ميكني و تو پي وي ني ني يار ميفرستي. روزاي زوج بين ساعت ١٠ تا ١٢. يا ٢تا٣عصر

پي وي ني ني يار هم اينجوره كه اسم ني ني يار رو سرچ بزن. تو بيوش نوشته ارسال پيام.

تو قسمت عنوانش بنويس حذف تاپيك.

قسمت متن پيام اون لينكي كه كپي كرده بودي رو پيست كن. بعدم ارسال بزن.

ديگه واست حذف ميكنه.

اگه متوجه نشدي جايش رو بازم بگو عزيزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخبر بزرگم چی میشه

اون دیگه شوهر داره تااخر عمر که نمیتونی زندگیتو برای اون خراب کنی پس اون دوتا بچه ی دیگت چی

دخترت یه عمر اذیتت کرد

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

به نظر من که برو حالا برای زایمان و مراقبت از دخترت میتونی بعدا چندوقت بیای ایران به حرفشم اهمیت نده الان اگه موقعیت برعکس بود و شما ناراضی بودی اون قطعا میرفت و به شما فکر نمیکرد بخاطر یه حرف دخترت میخواس جدا بشی ؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

ساجی من دوساله در جریان همه زندگیتم دخترت فقط حسود زندگیته

این حرفارم میزنه عذاب وجدان بده بهت زندگی اون دوتا بچه رو هم خراب کنه طلاق بگیری

دامادتم ب طمع پدرزن پولدار دخترتو گرفته

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

با همه این اتفاقات میخواین پشت همسرت رو خالی کنی؟؟؟؟ یک طلاق دیگه به زندگیت کمکی میکنه؟ بعد طلاق باید دو جا کار کنی خرج بچه ها و و دامادت رو بدی اگه مشکلی نداری برو طلاق بگی. تا دخترت بیشتر خوشحال بشه و شما تا آخر عمر خدمتکاری بشی

پی وی نی نی یارو چجور پیداکنم؟

هم ميتوني تو اون ذره بين بالا سرچ كني.

بزني niniyar

برات مياره كاربريش رو.

ميزني روش و تو بيوش نوشته ارسال پيام.

يا هم ني ني يار رو يه جا تگ ميكني. ميزني روش و همين روال رو انجام ميدي.

حالا من اينجا واست تگ ميكنم.

@niniyar