2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بریم دبی زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5756 بازدید | 122 پست
من مادرم میخوام اینجا تایید بشم تا دلم آروم بگیره میدونم راه درست رفتن با شوهرم اما دختر کاری میکنه ...

عزیزم دخترت شوهر کرده چرا باید بچسبی بهش تو هم باید پیش شوهر خودت باشی اصلا عڋاب وجدان نداشته باش زندگیتو هم خراب نکن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

همه نظر منطقی دادن همین که شوهرت بچه هات رو خرج میده بدون که خیلی مرده!! ولی من دلم بحال دختر بزرگت ...

اگرقبلاداستانای استاترواین دخترشوخونده بودی میگفتی زودتربروچشماتم ببند

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرم میخوام اینجا تایید بشم تا دلم آروم بگیره میدونم راه درست رفتن با شوهرم اما دختر کاری میکنه ...

منم مادرم ازدواج کرده ناپدریم خرج خواهرم و میده فرستادش ترکیه

ولی من اصلا حسادت نمیکنم

چون خودم شوهر کردم و زندگیم فرق داره

ناپدریم بهترین جهاز رو داد ۱ میلیارد و نیم طلا داد بهم

ولی مامانم اصلا ببین ما و همسرش ما رو انتخاب نمیکنه و همیشه پیش و پشت همسزشه

به نظرم هم کار درستی میکنه

تو هم برو دنبال زندگیت

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بمیرم هم نمیرم دبی زندگی کنم

خیلی گرم و سوزانه

😥😰🥵

ولی شما اگه مجبوری و چاره ای نداری یا دخترتونم ببرید یا صبر کنید تا وضع حمل کنه بچش جون بگیره بعد برید ولی دائما در حال رفت و آمد باشید

بمیرم هم نمیرم دبی زندگی کنمخیلی گرم و سوزانه 😥😰🥵ولی شما اگه مجبوری و چاره ای نداری یا دخترتونم ب ...

من الان رفتم تاپیکاتونو خوندم فکر کنم حق با شوهرتون باشه چون احتمالا دخترتون به فکر فتنه هست و چون شما مهر مادری دارید متوجه نمیشید و شوهرتون اینو متوجه میشه

دامادتون هم دنبال سواستفاده و کندن و از زیر بار مسئولیت شونه خالی کردنه و شوهرتون به این موضوع کاملا واقفه

و از طرفی شوهرتون آدم بدی نیست انتظار داره دخترتون بهش احترام کنه و ازش بخاطر اشتباهاتش عذرخواهی کنه

من فکر میکنم باید با دخترتون حرف بزنید که رابطشو با ناپدریش درست کنه

باهاش حرف بزنید دامادتونو بفرسته پیش شوهرتون ازش بخواد کاری چیزی واسش پیدا کنه یا یجوری کمک مالی بگیره پول قرض کنه سرمایه گذاری کنه برای زن و بچش خرج کنه

ولی به هیچ عنوان ۹ ماه نیاد خونتون که جفتشون ترسناکن

هفته ای یکی دو روز بیارش خونتون بهش حسابی برس یه روزم برو اونجا بهش برس کافیه دیگه استراحت مطلق نیست که

بهش یاد بده بیاد با شوهرتون رابطشو درست کنه اگه حمایت میخواد

طبیعیه بچه های کوچولو عاشقشن اونم متقابلا عاشقشونه

محبت و احترام یچیز دو طرفست الکی نیست که

ولی بازم میگم چون شما مادرید اگه بتونید تا پایان بارداری و چند ماهگی بچه بمونید ایران یا فقط شما بمونید و بهش برسید خیلی بهتره

هرچقدرم دخترتون خطاکار باشه بازم انسانه پاره ی تن و جگرگوشتونه نیاز به محبت و حمایت مادری داره و شما در قبالش مسئولیت دارید

بیشتر میخواست ابروش ببره تا آسیب بهش برسونه چون حسودی میکرد میگفت چرا این دختر بابا پولدار داره کاش ...

دخترتو همین شوهرت شوهرش داد یا شوهر قبلیت

چرا از ازدواج اول جدا شدی

درختى كه ريشه هاى قوى داره به طوفان ميخنده :) ️

شما مادر خوب و دلسوزی هستی .خودت رو الکی درگیر عداب وجدان نکن.من در جریان تاپیکات هستم. بیشتر از توان و وظیفت برای دخترت مایه گذاشتی .خیالت از بابت دخترت راحت باشه خودش میتونه گلیمش رو از اب بکشه.اتفاقا وقتی شما نباشین مجبور میشن روی پای خودشون وایسن و عاقل میشن ...از پدرش و خانواده شوهرش باید توقع داشته باشه که حمایت کنن نه شما

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین جداشی میتونی از پس هزینه های دوتا بچه هات بربیای؟؟؟

جداشدی فکر میکنی هزیته زندگی دخترتم میتونی بدی؟؟؟تو حتی نمیتونی شکم خودت و بچه هاتو سیر کنی

پاشو برو باهاش

دخترتم شوهر داره

عشق فقط 

دخترت چندماهشه؟

بزار شوهرت اینا برن تو بعد از بارداری دخترت و وقتی بچه اومد برو

یا برو موقع بدنیا اومدن بچه برگرد ایران تا وقتی دخترت کمک میخواد...

چرا میخوای طلاق بگیری؟

قرار نیست زندگیت رو که صرف بچه هات کنی که:/

همسر یه تتوارتیستم