2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بریم دبی زندگی کنیم

5756 بازدید | 122 پست

همیشه ۶ ماه دبی کار میکرده ۶ ماه ایران بود با کسی شریکن ومغازه دارن اما بعد که زنش تصادف میکنه به خاطر بچه هاش اینجا رستوران زده که البته بازم هم تو دبی شریک بود و تو رستورانم اون دوستش که دبی هستش شریک بود الان شوهرم میگه دیگه اینجا نمیصرفه کار کنم دوتا بچه های خودش که بدون مشکل میتونن برن میگه کار تو و دوتا بچه هاتم جور میکنم بریم کلا حرف حرف خودش حتی نظر منم نپرسید اما من دلم نیست برم چون دختر بزرگم تنها میمونه تازه باردار هم هست نمیدونم چیکار کنم چه تصمیمی بگیرم؟درآمدی هم ندارم بخوام جدا بشم تازه دوتا بچه هامم به شوهرم عادت کردن اما به دختر بزرگم گفتم گفت اگه بری دیگه مادرم نیستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیری من با شوهرت برم دبی 😂😂😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏼