من خیلی به خدا اعتقاد دارم همیشه سعی میکنم کاری نکنم خدا ازم ناراحت بشه ولی الان یه مدتیه همش به این فکر میکنم اصلا خدا چرا منو آفریده دلیل خلقشو نمی دونم آخه هیچ خاصیتی ندارم نه کاری بلدم نه حرفه ای هیچی همش تو خونه نشستم وقتی یه انسان هیچی بلد نیست نه خوشکلم نه درس خوندم شرایط شو نداشتم. نه مطالعه ای چیزی داشتم همش کار خونه و روز های تکراری نمیتونم الان هم برم دنبال حرفه ای چیزی چون هم بچه دارم هم احساس میکنم هیچی یاد نمی گیرم کوچک ترین کار ها پیش چشمم سخته احساس میکنم نمیتونم احساس اضافه بودن میکنم احساس پوچی نه خوشکلی دارم نه مهارتی ولی در کار خدا موندم کاش کی از اول اصلا منو نمی آفرید اخه یه انسان به درد نخور برای چی خوبه چرا زندگی کنه خدا ان شا الله اینارو ازم ب ناشکری نگیره ولی روی دلم مونده بود کسی رو هم بجز شماها نداشتم پیشش بگم ممنون که خوندید
هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
هرانسانی در ذهن الهی یک طرح الهی برای زندگی خود دارد اگر می خواهید طرح الهی شما بر شما آشکار گردد باید هرچه بیشتر باخدا آشناشوید در مسیر رسیدن به او تلاش کنید جهادکنید تا آهسته آهسته این طرح برشماآشکار شده و کم کم در طی یک روند تکاملی به آن برسید
شما یه مادرید. این مهمه، مطالعه کردنم که کاری نداره. عضو کتابخونه بشید و کم کم شروع کنید تا اهل مطال ...
قبلنا تا سنم کم بود خیلی برام مهم بود الان زیاد برام مهم نیست که خوشکل باشم ولی اینکه هیچ کاری بلد نیستم آزارم میده اینکه هیچ مهارتی ندارم شده عذاب برام
دقیقاحرف منوزدی،نه مادرخوبیم نه انسان باتدبیری هیچ جای زنوگیمو نمیتونم جم کنم
امیدوارم ان شا الله که شما هم به پیشرفت و هر چیزی که میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی برای منم دعا کن این روزا زیادی به اینکه هیچ خاصیت و مهارتی ندارم فکر میکنم