دیروزمنم فهمیدم جاریم که همسن منه حاملست پس چرامن نشدم خیلی دلم گرفته پیش شوهرمم نمیتونم بروزبدم
عزیزدلم.منم این چندماه خیلی عذاب کشیدم کل خاندان شوهرم حامله بودن و خبر مادرشدنشون رو میشنیدم و من فقط باید تظاهر ب شاد بودن میکردم.ان شا الله ک ب زودی زود خدا بهت ی بچه سالم و صالح بده گلم.دلتو بده ب خدا کمک میکنه
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
عزیزم مبارکه منم ۱۷ موعدمه امروز صبحبی یبزدم منفی شد ممکنه یعنی بعدا مثبت بشه ؟؟؟
اره اگه خدا بخواد چرا نشه.هیچکس از من نا امید تر نبود ولی خدا برام معجزه کرد.خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد.توهم نگران نباش استرس خوب نیس برات.شاید لقاح دیرتر صورت گرفته باشه
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
وای ممنون ولی اصلا امید ندارم ولی علایم پری هم ندارم من روز ۱۴ اچ سی جی زدم روزهای ۸،۹،۱۳،۱۴،۱۵ رابطه داشتم نمیدونم چرا تاثیر نداشته ...البته سه روز اون وسط شوهرم نخواست رابطه باشهمعتقد بون اون روزا اگه نطفه بسته شه بچه خوبینمیشه توی احادیث خونده بود برا همین اون سه روز از بین رفت