2777
2789
منم باید ۱۷پری بیاد تروخدا برا منم دعا کن چه روزایی اقدام داشتی ؟

انشا الله مامان بشی با دل شکسته وچشمای گریونم برات دعا میکنم.من از کیت استفاده کردم ی شب درمیون تو روزایی ک دوخط پررنگ میشد اقدام داشتم بعضی وقتا هم هر شب یا یهو دوشب اقدام نمیکردیم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشا الله مامان بشی با دل شکسته وچشمای گریونم برات دعا میکنم.من از کیت استفاده کردم ی شب درمیون تو ر ...

مرسی دوست مهربون ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت

علائم داشتی اصلا ؟

من امروز باید پری بشم, استرس دارم وای

ان شا الله ک پریود نشی و ی نی نی کوچولو داشته باشی

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
مرسی دوست مهربون ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت علائم داشتی اصلا ؟

من چند روزه کلا سینه هام خیلی دردمیکنه اصلا نمیشه دست گذاشت و سنگینه.زیردل درد و کمردردهم داشتم مثل درد پریودی بود.پریروز ک بی بی گذاشتم منفی شد الانم امیدی نداشتم گفتم همین ی دونه مونده برم بزارم.دیدم ک خداخواست و مثبت شد.از دیروز دیگه دارونخوردم چون تستم منفی بود نا امید شده بودم

من چند روزه کلا سینه هام خیلی دردمیکنه اصلا نمیشه دست گذاشت و سنگینه.زیردل درد و کمردردهم داشتم مثل ...

عزیزم مبارکت باشه

منم دوروز پیش بی بی زدم منفی شد

دیگه جرات ندارم بزنم

زیر دلمم درد میکنه 

من همیشه قبل پری سینه هام درد میگیره ولی این سری درد ندارم

یا امام زمان قسمت میدم به آبروی حضرت زهرا دل همه ی منتظرارو شاد کن

ان شا الله.بچه هابا دل شکسته با امام زمان حرف بزنید و ازش بخواین ک حاجتتون رو بده و حتما ی نذر کنید من نذر کردم هرسال سالروز تولدش ب یکی هر چقدر دستم رسید کمک کنم و شیرینی بدم.ردخور نداره باهاشحرف بزنید

عزیزم مبارکت باشه منم دوروز پیش بی بی زدم منفی شد دیگه جرات ندارم بزنم زیر دلمم درد میکنه  ...

اخی عزیزدلم ان شا الله خدا بهت ی کوچولوی ناز بده گلم .خدا بزرگه

منم نذر کردم همون نیمه شعبان مطمئنم جوابمو میده

ان شا الله امام زمان دامن همه منتظرا رو سبز کنه

مرسی دوست مهربون ممنونم که برام دعا کردی

خواهش میکن عزبزدلم حتما همه شما توی ذهنم میمونید براتون دعا میکنم