2777
2789

جالب اینجاست ک ی پزشک عمومی منو مادر کرد.الهی هرجا ک هست خدا کمکش کنه...خدایا مرسی 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروزمنم فهمیدم جاریم که همسن منه حاملست پس چرامن نشدم خیلی دلم گرفته پیش شوهرمم نمیتونم بروزبدم

عزیزدلم.منم این چندماه خیلی عذاب کشیدم کل خاندان شوهرم حامله بودن و خبر مادرشدنشون رو میشنیدم و من فقط باید تظاهر ب شاد بودن میکردم.ان شا الله ک ب زودی زود خدا بهت ی بچه سالم و صالح بده گلم.دلتو بده ب خدا کمک میکنه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه ها از کجا میتونم تاپیکهایی ک تا الان زدم رو ببینم؟؟؟

گلم بزن رواسمت بعدروبروی درباره ی من یه علامت مثبت هست اونوبزن بعدشم تبادل نظراونجامیتونی تاپیک هایی که زدیوببینی

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین میشه برامامان شدنم صلوات بفرستید😘😘😘
اره در عرض ۳۰ ثانیه.۱۸ ام باید پریود میشدمدو روز قبل بی بی زدم منفی بود الانم گفتم ی چک کنم ببینم&nb ...

عزیزم مبارکه منم ۱۷ موعدمه امروز صبحبی یبزدم منفی شد ممکنه یعنی بعدا مثبت بشه ؟؟؟

گلم بزن رواسمت بعدروبروی درباره ی من یه علامت مثبت هست اونوبزن بعدشم تبادل نظراونجامیتونی تاپیک هایی ...

مرسی جیگرم

عزیزم مبارکه منم ۱۷ موعدمه امروز صبحبی یبزدم منفی شد ممکنه یعنی بعدا مثبت بشه ؟؟؟

اره اگه خدا بخواد چرا نشه.هیچکس از من نا امید تر نبود ولی خدا برام معجزه کرد.خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد.توهم نگران نباش استرس خوب نیس برات.شاید لقاح دیرتر صورت گرفته باشه

وای ممنون ولی اصلا امید ندارم ولی علایم پری هم ندارم من روز ۱۴ اچ سی جی زدم روزهای ۸،۹،۱۳،۱۴،۱۵ رابطه داشتم نمیدونم چرا تاثیر نداشته ...البته سه روز اون وسط شوهرم نخواست رابطه باشهمعتقد بون اون روزا اگه نطفه بسته شه بچه خوبینمیشه توی احادیث خونده بود برا همین اون سه روز از بین رفت   

وای ممنون ولی اصلا امید ندارم ولی علایم پری هم ندارم من روز ۱۴ اچ سی جی زدم روزهای ۸،۹،۱۳،۱۴،۱۵ رابط ...

گلم نگران نباش اگر قرار باشه بگیره میگیره شاید با اخرین اقدام بگیره و دیرتر لقاح انجام بشه.چندوقته اقدامی چ مشکلی داشتی؟

دوستان من امروز صبح هم تست گذاشتم خیلی خیلی کمرنگ تر از دیروز بود یعنی چی؟کاذب بوده بنظرتون ؟یا بی بی خراب بوده؟

دوستان من امروز صبح هم تست گذاشتم خیلی خیلی کمرنگ تر از دیروز بود یعنی چی؟کاذب بوده بنظرتون ؟یا بی ب ...

منم همین مشکل برام پیش اومده

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏