2789
عنوان

یلدا ندارم😔

639 بازدید | 36 پست

چون مامانم انفولانزا گرفته شب یلدا رو لغو کردن.

منم که کلا افسردگی دارم بخاطر اینکه پسری رو ۸ سال دوس داشتم و اونم الان یکساله با یه دختریه که متولد ۸۵ هست و من متولد ۸۱ هستم.

اونوقت این دختر با این سن کمش چندساله مستقله و به قیافش کلی رسیدگی کرده همه چیش عالیه پسر خوبی ام نصیبش شده😔هرروز هوا آفتابیه و هرروز بیرون میرن.

خونوادم الان بیرون رفتن طبیعت اما من از افسردگی انقد زشت شدم و لاغر که روم نمیشه پامو از خونه بیرون بذارم .

مطمئنم اون دونفر هم ازدواج میکتن.

من بخاطر قد ۱۸۶ که دارم همیشه افسرده ام و تا الان که ۲۳ سال دارم همش خودمو تو خونه حبس کردم نه درسو ادامه دادم نه سرکار رفتم الان دیگه پیر شدم😔😔😔😔تموم دخترای سن کم مثل همون دختری که پسر موردعلاقم باهاشه،زرنگن شادن خوشحالن ازدواج میکنن زیبا هستن اونوقت من با این سن هیچ غلطی نکردم 😔چیکار کنم خیلی دلم گرفته دلم میخواد بمیرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیر کجا بود دختر؟

اول زندگیته ، نذار این فکرهای بیخودی عمرت رو ازت بگیره

اون پسره نشد که نشد

دنیا بزرگتر از این حرفهاست، وجود خودت خیلی گسترده تر و مستعد تر از اینه که بخاطر ازدواج نکردن با یه نفر ، زندگیت رو تعطیل کنی

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

وایییییییی چقدرررررر بیاعتماد ب نفسی من اگر همسنت بودم میرفتم زبانم فول میکردم پذیرش یک کشوری رو میگرفتم میرفتم دنبال ارزوهام. بعد ک ب مقصد رسیدم یا ادامه تحصیل میدادم یا تو یک شغلی میرفتم سر کار بلاخره یک زید خوبم پیدا میکردم و البته عجله نمیکردم با یک ادم درست ازدواج میکردم .... چرا تلاش نمیکنی؟بدت نیادا ولی تنبلی دلت میخواد همچی هلو بپر تو گلوت باشه.... بعد فکر نکن تو فقط شکست عشقی خوردی خیلیا خوردن یکیش ک تو هم بشناسی همین شادمهر عقیلی اما الان باهمسرش شاده....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
وااا عزیزم یجوری میگی پیر شدم انگار ۵۰ سالتهتازه اول جوونیته گور بابای اون پسره🫠خودت خوش باش،اعتماد ...

تازه اگر پیج لادن و مسعود رو ببین لادن ۵۲سالش مسعود ۵۷ جهانگردی میکنن بیا ببین چ کیفی دارند از دنیا میبرن فقط سرچ کن گوگل اینستاشون ببین

23ساله رو میگی پیر؟!

قدتم که خیلی خوبه.

مطمعنم خوشگلی و ناز....فقط الان حال روحیت روبراه نیست از دید خودت اینطور میبینی

تازه جوونیت شروع شده...

توشکست دادن افسردگی 90درصد خودت باید بخودت کمک کنی

حتمن واسه خودت وقت بزار...برو باشگاه.برو خرید..

به خودت اهمیت بدی انوفت میبینی دیگرانم چطور بهت اهمیت میدن

اون اقا رو هم فراموش کن...تا رهاش نکنی همینجور اسیر افکارت میمونی....هشت سال خیلی زیاده.اگر میخاس علنی کنه زودتر جلو میومد و باخانواده مطرح میکرد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
والا من قدم 175مامانم خ تحقیرمیکرد اگه دخترم بشه185قطعا حمایتش میکنم نعمتی ک خدا داده،ازش تو ورزش و ...

منم ۱۷۴ والا بهترین قد و هیکله ... قدر ندارن