2777
2789
عنوان

یلدا ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 36 پست
پس من که 32 سالم شده هنوز محردم باید چی بگم

یکیو خیلی دوسش داشتم یهو اومد گفت با یکیه و خیلی دوسش داره و خب عکس دختره رو نشون داد خیلی خوشگل بود بعدشم متولد ۸۵ هست و پارسال توی محل کار باهم آشنا شدن😔😔😔پولدارم هست داشت با پز میگفت وضع مالی دختره توپه با هم رفتن آیفون ۱۶ پرو خریدن.چنان شوکی بهم خورد که باورت نمیشه..تا دیروزش داشت میگفت منو دوس داره یهو بگه من حتی واسه خرید هم مثل راننده ها بردمش و دست تو دست هم واسه خانوم موبایل خریدیم!

رابطه جن*سی هم گفت دارن و همه جا رفتن و منو گفت که یکساله گفته به دوستش و خانوادش که از من جدا شده و دختره رو به همه معرفی کرد با افتخار😔منم به دختره حرف بد زدم ازش دفاع کرد گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو و حتی به دختره گفتم بچه بازم ازش دفاع کرد گفت بچه بچه نکنا..

من با این سن یه هزارتومنم در نیاوردم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یکیو خیلی دوسش داشتم یهو اومد گفت با یکیه و خیلی دوسش داره و خب عکس دختره رو نشون داد خیلی خوشگل بود ...

میفهمم جی میگی منم یه خواستگار داشتم البته سنتی بود اومد زندگیمونو که دید زیاد وضعمون خوب نیست نظرش عوص شد چون تو جلسه ی آشنایی منو دید خوشس اومد یه دفعه نطرش عوض شد همه تو این دوره فقط به پول نگاه میکنن متاسفانه