2777
2789
عنوان

یلدا ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 36 پست

برو سر کار توام مستقل شو درستو هم در کنارش ادامه برس کلی هم برس به خودت

چرا نشستی غصه میخوری؟

تقریبا تو یک سنیم

منو که شوهرم نذاشتم برم سر کار ولی دارم درسمو ادامه میدم ان شالله سال دیگه لیسانسمو گرفتم

برای اینکه به خودم هم برسم با وجود اینکه نمیزاره برم سر کار ولی پول هم نداره که خرج خودم کنم از طرفی چون خونه نداریم باید پول جمع کنیم برای خرید خونه

میدونی من چقدر پشیمونم که چرا دو سه سال الکی نشستم تو خونه دیر اقدام کردم برا لیسانس گرفتن؟بلند شو بلند شو دختر زودتر دست بجنبون من اگه لیسانسمو قبلا گرفته بودم الان باید یه کار خونگی راه انداخته بودم میگم کار خونگی چون شوهر اجازه شاغل شدنو نمیده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

چقدر نا شکری.

قدر سلامتی واین سنتو بدون.

هر چی ناشکری و ناله کنی، بدتر سرت میاد. زندگی رو فقط خودت میتونی قشنگش کنی. اونم وقتی که فکرتو درست کردی. نگاهتو به زندگی درست کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار برو ورزشگاه هایی ک بسکتبال و والیبال اقایونه همه ۲متر ماشالله چ قد و هیکل و تیپهایی خوشگلللل بلاخره اونا هم زن قد بلند میخوانند خواهشا روی اعتماد ب نفست کار کن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

خب شرایط تورو درک میکنم اما تو با اون دختر ۴سال تفاوت داری و هر دو دهه هشتادی هستید و ۴ سال زیاد نبست که حس میکنی پیری و اون جوون

مشاوره نمیتونی بری ؟

دختر چشم آبی مورد💖

خب شرایط تورو درک میکنم اما تو با اون دختر ۴سال تفاوت داری و هر دو دهه هشتادی هستید و ۴ سال زیاد نب ...

نه خونوادم پول نمیدن و میگن وقتی خونه هستی باید کارای خونه رو انجام بدی منم اصلا دلو دماغ ندارم ناپدریمم همش فحش میده اگه کار نکنم منو میزنه ازش متنفرم اگه انقد لاغر نبودم حتما میرفتم سرکار

خانوادت بهت چیزی نمیگن؟وضع مالیتون چطوره؟

خانوادم میگن خودتو الکی به افسردگی زدی همش میگن باید بری تیمارستان مامانمم همش میگه از خونه برو بیرون بدرد نمیخوری .

کاش حداقل خونواده حمایتگری داشتم من که انقد لاغر شدم مثل اتیوپی ها شدم نمیتونم برم سرکار و بعدش برم مشاوره تا افسردگیم خوب بشه الکی عمرم داره میره😔

چرا با هم ازدواج نکردید دلیلش نرسیدنتون چی بود؟

خیلی خلاصه وار بخوام بگم حق داشت که ولم کرد چون اختلاف قدی نزدیک ۱۰ سانت بود و ازش خیلی بلندتر بودم و یه مسائل دیگه ام بود که واقعا با گفتنشون ناراحت میشم

۷ سال باهم بودیم و این یکسال آخر که با دختره بود چندماه یه بار پیام کوتاه میداد و به همه یعنی خونوادش و دوست صمیمیش گفت که ازم جدا شده راستم گفت ولی من فکر میکردم که انقد کم پیام میده واقعا سرش شلوغه ولی زهی خیال باطل واقعا با کسی بود اینی که حوصله نداشت حتی واسه اینکه دختره بره گوشی بخره باهاش رفت تا خانوم گوشی بخره یا تا یه شهر دیگه رفتن و خیلی کارا و جاهای دیگه

چرا اینجوری فکر میکنی دقیقا؟

۱۸۰ و خرده ای قد رو خدا ب هرکسی نمیده دختر خوب

قیافتم زشت نیس داری تحمیل میکنی ب خودت

پسره ارزش نداره پاشو ب خودت برس قشنگ ی حموم درست حسابی برو مرتب و شیک سفره یلداتو بچین عکس بگیر آهنگ بزار و برقص و کیف کن

دنیا همین یکی دو روزه دیگه اینم با غم بگذره دیگه یعنی فنا

دور سرت بگردم هم سن منی

اصلا هم پیر نیستی

منم خانواده ام یه کسالتی دارن اما منم اگر خودم ناراحت کنم که روحیه ای ندارم دیگه منم وزنم کم شده صورتم یببینی میگی چرا آنقدر خسته هست ولی باور کن فقط دارم تلاش میکنم زنده بمونم

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

خانوادم میگن خودتو الکی به افسردگی زدی همش میگن باید بری تیمارستان مامانمم همش میگه از خونه برو بیرو ...

وقتی اینجوری میکنی حق دارن بگن

تو خودت باید برای خودت ارزش قائل میشدی

هی نگو زشتم زشتم زشتم

ی پودر معرفی میکنم بهت بخور فوری چاق میشی بعدش برو ی کار درست و حسابی گیر بیار ی منشی چیزی شو برای خودت اعتماد ب نفستو بکش بالا بچه

دور سرت بگردم هم سن منی اصلا هم پیر نیستی منم خانواده ام یه کسالتی دارن اما منم اگر خودم ناراحت کنم ...

یکیو خیلی دوسش داشتم یهو اومد گفت با یکیه و خیلی دوسش داره و خب عکس دختره رو نشون داد خیلی خوشگل بود بعدشم متولد ۸۵ هست و پارسال توی محل کار باهم آشنا شدن😔😔😔پولدارم هست داشت با پز میگفت وضع مالی دختره توپه با هم رفتن آیفون ۱۶ پرو خریدن.چنان شوکی بهم خورد که باورت نمیشه..تا دیروزش داشت میگفت منو دوس داره یهو بگه من حتی واسه خرید هم مثل راننده ها بردمش و دست تو دست هم واسه خانوم موبایل خریدیم!

رابطه جن*سی هم گفت دارن و همه جا رفتن و منو گفت که یکساله گفته به دوستش و خانوادش که از من جدا شده و دختره رو به همه معرفی کرد با افتخار😔منم به دختره حرف بد زدم ازش دفاع کرد گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو و حتی به دختره گفتم بچه بازم ازش دفاع کرد گفت بچه بچه نکنا..

من با این سن یه هزارتومنم در نیاوردم