2777
2789
عنوان

مستقل شدن

72 بازدید | 5 پست

دوس دارم انقدر رو پای خودم وایسم یه روزی یه نره غول جلوم بلند نشه بگه تو بدون من هیچی نیستی انقدر پول در بیارم

من همین الان خونه بابامم پول لازم داشته باشم مامانم از بابام میگیره دیگه اون موقع که بدتره

اگر قصد ازدواج نداری دیگه نباید فکر کنی به قول خودت نری چی می گه و چی نمی گه

ولی اگر قصد ازدواج داری باید بدونی که همسر شما به عنوان یک مرد وظایفی در قبال خانواده داره که اگر بهش بگی نمی خوام عواقب خوبی نداره

این رو به عنوان یه زنی میگم که از نظر مالی هیچ وابستگی ندارم و اگر همین الان هم با همسرم به مشکل بربخورم بدون اینکه نیاز باشه فکر کنم چکار کنم چکار نکنم می تونم روی فقط داشته های خودم حساب کنم و طلاق بگیرم

اگر قصد ازدواج نداری دیگه نباید فکر کنی به قول خودت نری چی می گه و چی نمی گهولی اگر قصد ازدواج داری ...

من دوس دارم مثلا پول داشته باشم قدرت داشته باشم بدونه کوچکترین توهین ممکنه من برم نکه پسفردا پول فلان چیز رو میخوام منت سرم بزاره پولت دارم میدم زورش بیاد تکه بارم کنه تو این سایت کم ندیدم تاپیک میزنن شوهره زورش میاد پولشون بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دوس دارم مثلا پول داشته باشم قدرت داشته باشم بدونه کوچکترین توهین ممکنه من برم نکه پسفردا پول فلا ...

زنی که قبل از ازدواج به استقلال مالی میرسه حق انتخابش طوری هست که اصلا کسانی که این طرز فکر رو دارن خیلی جرئت نکنن طرفش بیان

برای همین همیشه به دخترها میگم عجله نکنید و اول سطح خودتون رو طوری ببرید بالا که جز افراد سطح بالا کسی نیاد دور و برتون

زنی که قبل از ازدواج به استقلال مالی میرسه حق انتخابش طوری هست که اصلا کسانی که این طرز فکر رو دارن ...

دقیقا تو سایت دختره بیست ساله میگه چرا خواستگار ندارم بجا درس خوندن

همیشه به خودم میگم که خیلی درس بخون الان داره کارشناسیم تموم میشه تو فکر ارشدم یکی درس خوندن یکی کار داشتن یکی پول داشتن سطح و لول ادم میبره بالاتر و کسی هم میاد برا ازدواج سمتت یکی هست در سطح خودت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز