2777
2789
عنوان

پسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 67 پست
اتفاقا ۱۰۰ درصد ربط داره من ایتقدر دیدم اطرافم که بهم ثابت شده تو همین سایت یک دختره که مثلا خیلی خو ...

ادما مثل خودشون رو جذب میکنن درسته ولی گاهی آدم ممکنه بدشانس باشه تو زندگیش و آدم خوبی مثل خودش گیرش نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاً البته محیط هم تاثیر گزارهجایی که آشنا میشی هم مهمه

محیط کاریم جوری بوده و هست که همیشه با آدم های مختلف ارتباط دارم از هر قشری و با هر دیدگاهی ارتباط داشتم ولی این حرفی که گفتم واقعیت تلخی هست اما استثنا هم وجود داره

ولی کلا برای مثال بگم دخترا هر کسی زبون بازی و خندوندنش رو و مخ زدنشونو بلد باشه فارغ از خوب یا بد بودن عاشقش میشن

هر کسی خوب هم باشه اینا رو نداشته باشه اکثریت براشون جذاب نیست ،بعد هم که آسیب میبینن میگن همه پسرا بد هستن ،بلکه خودمون هستیم که زمانی که باید عقلمون کار کنه احساس مون جلوتر هست و بعداً میگیم همه بد هستن.

شاید هنوز دیر نیست...

نی نی سایتی که نیستم اینجا حوصلم سر میره میام میخونم رد میشم میرم ;)

خب تو بری توی یه مسجد نگاه بندازی .ببینی یه تعداد آدم اونجا نشستن چه فکری راجع بهشون میکنی؟؟؟

فکر میکنی اونا کافرن؟

خوب اهل خدا و پیغمبرن که تو مسجد نشستن دیگه برادر من

وقتی شما الان تو نی نی سایتی .فعالیت هم میکنی

این چه معنی میده؟

نمیدونم بستگی به شانس دارهمنم ازون بدشانسام

من محیط کارم و باشگاهم کاملا زنونه س ینی ارتباطم با اقاها ب صفر رسیده وقتی کسیو نبینی چطور ممکنه اشنا شی کوچه خیابونم ک حتی اگه کسی باشه و ظاهری پسند کنی جاش نیست چون طرف معلومه دنبال چیه توچی از خودت بگو

ادما مثل خودشون رو جذب میکنن درسته ولی گاهی آدم ممکنه بدشانس باشه تو زندگیش و آدم خوبی مثل خودش گیرش ...

خودت حرف درست رو زدی دیگه تموم به شانس اصلا ربطی نداره دختر درستی باشی و افکارت درست باشه آدم درست میاد تو زندگیت بلد نیستی این قانون رو

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

کجا به نظر شما مثلا پیدا میشه بعد چجوری جذبش کنن یعنی دخترا اعتراف کنن اول ؟

بنده خدا .من اگه اطلاعات کافی در این زمینه داشتم که وضعم الان این نبود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جاری هامو میبینم میگم پس آدم باید اول طرف رو بگیره تو چنگش در اختیاز خودش بگیره بعد که موفق شد بزنه زیرش بگه من راضی نبودم انقد که پسره اصرار کرد و خانواده فشار آوردن قبول کردم

محیط کاریم جوری بوده و هست که همیشه با آدم های مختلف ارتباط دارم از هر قشری و با هر دیدگاهی ارتباط د ...

بستگی به دید دختر داره

کسی که این بینش رو داره قطعا ضربه های زیادی هم میخوره

شوخ طبع بودن و.. نباید ملاک باشه قطعا

خب تو بری توی یه مسجد نگاه بندازی .ببینی یه تعداد آدم اونجا نشستن چه فکری راجع بهشون میکنی؟؟؟ فکر می ...

خوب شما خواهر من یکم اگه عقل داشتی تاپیک هایی که میزدم رو میدیدی میفهمیدی که چرا اینجا میام بعضی وقتا و اتفاقا خوب شد که اینجارو دیدم دیدم نسبت به دخترا به کلی عوض شد من یه چی فکر میکردم ولی واقعیت یه چیز دیگه بود بعدم این سایت که میگی برای بارداری توی ۱۰۰ تا تاپیکش یکدونه برای بارداری نیست کلا من اینجارو میام نگاه میکنم مثل اینستا و اپ های دیکه

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥