2777
2789
عنوان

پسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا جوری شده پسرای خوب گیر دخترای بد میفتن و دخترای خوب گیر پسرای بد ،از نظرم دلیلش هم اینه که وقتی کسی خودش خوبه همه رو هم خوب میدونه دروغ ها رو باور میکنه و زود اعتماد میکنه و آسیب میبینه چون وقتی کسی ذاتا خوب هست هر چقدر هم بخواهد بد باشه نمیتونه و میبینی آسیب میبنه

شاید هنوز دیر نیست...

از من نشنیده بگیر .همین که تو یه نی نی سایتی هستی یعنی فاکتور پسرخوب بودن رو از دست میدی🫠

نی نی سایتی که نیستم اینجا حوصلم سر میره میام میخونم رد میشم میرم ;)

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

استاد مچ گیری😂😂نه حالا بحث جدیه یکی یه جواب درست نداد

😂😂😂😂

باید زرنگ باشی

خوبشو سوا کنی

دست دست نکنی یه پسر خوب بیاد سمتت چون اونی که میاد سمتت لزوما خوب نیست چون خوبا سرشون شلوغه.خوبا رو زرنگا در حال صاحب شدنن

حالا خودم زیاد موفق نبودم چون نشستم یکی بیاد سمتم😅😅😅

ولی نصیحتم ب دخترایی ک دنبال پسر خوب و فول آپشن میگردن اینه که دس دس نکنن

هبچ ربطی به این نداره

اتفاقا ۱۰۰ درصد ربط داره من ایتقدر دیدم اطرافم که بهم ثابت شده تو همین سایت یک دختره که مثلا خیلی خودش رو آسیب دیده نشون میداد اومد به من درخواست داد ازم سوال کرد راجب پسری که دوسش داره اون پسره ولش کرده بود بعد چند وقت که باهش حرف زدم فهمیدم چه دختر عوضی و کثیفی بود ولی تاپیک هاشو اگه بری نگاه کنی یه جوری نوشته بود انگار یه دختر معصوم بیگناه بود 😂

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥