2777
2789
عنوان

پسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 66 پست
بستگی به دید دختر داره کسی که این بینش رو داره قطعا ضربه های زیادی هم میخوره شوخ طبع بودن و.. نباید ...

ولی چه بخوای چه نه معیارشون اینه اکثریت

البته به معیار دیگه هم هست هر دختری رو محل ندی هم بیشتر جذبت میشه ،

ولی پسری که صادقانه بیاد به طرف بگه و...اصلا دختر اعتنایی نمیکنه!!! واقعیت تلخی هست.

البته پسرا هم چنین ویژگی های منفی دارن!!!

بخاطر همین هست که اکثرا معیارشون برای انتخاب درست تغییر کرده و فکر میکنن با معیار هایی که دارن بهترین رو انتخاب میکنن ولی در واقع بر پایه صرفا احساسات دارن پیش میرن

شاید هنوز دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انشالا خوبا همیشه گیر آدم خوبا بیوفتن

۱۰۰ درصد همینه ولی میگم مثلا تو دختر خوبی هستی ولی میری تاپیک های خیانت چرت و پرت اینجارو نگاه میکنی یا راجب خیانت فکر میکنی یا مثلا تنفر داری از آدمای خیانت کار همه اینا باعث میشه خیانت بیاد تو زندگیت تو دختر بد و خیانت کاری نیستی ولی با فکر کردن نگاه کردن حرف زدن و تنفر داشتن به خیانت اونو وارد زندگیت کردی برای همینه میگم قانون جذب و فرکانس رو باید کامل آدم یاد بگیره

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

خوب شما خواهر من یکم اگه عقل داشتی تاپیک هایی که میزدم رو میدیدی میفهمیدی که چرا اینجا میام بعضی وقت ...

خیلی خودتو تحویل گرفتی

اگه تو انقدری بیکاری که بیای هر تاپیکی که شرکت میکنی بقیه ی تاپیک های کاربرهای آنلاین رو هم بخونی من مثل تو نیستم خوشبختانه

ولی چه بخوای چه نه معیارشون اینه اکثریت البته به معیار دیگه هم هست هر دختری رو محل ندی هم بیشتر جذبت ...

کسی رو که محل نکنی جذبت بشه یا کلا با این ترفندای سمی بخوای عاشقشش کنی اون آدم مشخصه آدم سالمی نیست از نظر روحی روانی

پس بهتر که رابطه که شکل نگیره از همون اول