رمان قشنگ بگید دانلود کنم قدیمی باشه اجتماعی خانوادگی از این عشقو عاشقیای دانشگاهیی دیگه حالم داره ب هم میخوره مثل بامداد خمار دوس دارم اگه میشه چندتا معرفی کنید
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
رمانهاي ايراني اكثرا ارزش وقت گذاشتن ندارن من خارجي ميخونم كاراي سيدني شلدون رو خيلي دوست دارم. آخ ...
نگو این حرفو من همایرانی میخونم هم خارجی تو خارجیا بهت جین ایر و غرور وتعصب وقصر ابی و زندانی و جایی که خرچنگ ها اواز می خوانند رو پیشنهاد میکنم که جایی که خرچنگ ها اواز می خوانند فیلمشم هست و تو ایرانی ها لبخند نیمه شب و خواب های طلایی مژگان زارع و موج اف ام ردیف بی قراری از زهره فصل بهار نشر شادان وگناهکار وتقاص وزیتون زیبای عرب که فصل دوش رقیبان عشق سهیلا بامیان و دختر افتاب از سهیلا بامیان و عشق وسایه های خاکستری اینایی که بهت گفتم بخون عالین