2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 34 پست

اینا رو من از بین شاید هزار تا رمان ک خوندم میپسندم

یاسمین

پریچهر

اسطوره

زن نبود شعله بود سوزاند

او دوستم نداشت

زوال اطلسیها

پانتی بنتی

این مرد امشب میمیرد

الان حضور ذهن ندارم بقیه رو یادم نمیاد

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساغر نویسنده انیسه تاجیک.خیلی قشنگه حتما بخون

فک کنم خوندم کنابشو خیلییی زیاد بود همون دختر تخسه؟؟؟😅😅 پولدار و تو دل برو خوشتیپ من نمیدونم اینا چرا همشون همه چیو باهم دارن 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من شاید بالای هزار تا رمان خوندم با اشک و گریه بعدش هم تا خود صبح یه بند میخوندم الان شوهرم نمیزاره گیر میده کلا رمان های فریده رهنما عالیع

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس

میم مودب پور رماناش خوبه

یعنی نوجوون که بودم میپسندیدم 

الان نمیدونم چقدر برام دلنشینه 

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

من شاید بالای هزار تا رمان خوندم با اشک و گریه بعدش هم تا خود صبح یه بند میخوندم الان شوهرم نمیزاره ...

من مجردیم یکسرهههه کتابخونه بودم ولی الان دیگ از گوشی دانلود میکنم موقع خواب میخونم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
میم مودب پور رماناش خوبه یعنی نوجوون که بودم میپسندیدم  الان نمیدونم چقدر برام دلنشینه

حالا من اصلا دوس ندارم رماناشو همه داستاناش عین همه

یه رمان خوندم ینی به تمام معنا عالی بود اما اسم اون یادم رفت فک کنم یادم اومد خبر میدم

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
حالا من اصلا دوس ندارم رماناشو همه داستاناش عین همه

آره انگاررشخصیتاش فقط تغییر اسم میدن

اما نقش مکمل رماناش،هرکدوم داستان زندگیشون تازست مثل پریچهر و یاسمین 

پرتیراژ ترین رمان ها هستن

رمان های فهیمه رحیمی هم قشنگه

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

فک کنم خوندم کنابشو خیلییی زیاد بود همون دختر تخسه؟؟؟😅😅 پولدار و تو دل برو خوشتیپ من نمیدونم اینا ...

نه بزعکس یدختره که عروس خانواده بدی شده

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم