2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 34 پست

رمانهاي ايراني اكثرا ارزش وقت گذاشتن ندارن

من خارجي ميخونم

كاراي سيدني شلدون رو خيلي دوست دارم. آخريش خشم فرشتگان بود كه هفته پيش خوندم

اكثر ترجمه هاي ذبيح الله منصوري رو خوندم

و صدها كتاب ديگه

من عاششششق بوي كتابم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
کی؟؟؟کجا؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1642699/داستان-زنى-در-تهران-قديم?page=1

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نگیم؟ په چی بگیم؟

نگین ینی الماس اسم رمان

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
رمانهاي ايراني اكثرا ارزش وقت گذاشتن ندارن من خارجي ميخونم كاراي سيدني شلدون رو خيلي دوست دارم. آخ ...

نگو این حرفو من هم‌ایرانی میخونم هم خارجی تو خارجیا بهت جین ایر و غرور وتعصب وقصر ابی و زندانی و جایی که خرچنگ ها اواز می خوانند رو پیشنهاد میکنم که جایی که خرچنگ ها اواز می خوانند فیلمشم هست و تو ایرانی ها لبخند نیمه شب و خواب های طلایی مژگان زارع و موج اف ام ردیف بی قراری از زهره فصل بهار نشر شادان وگناهکار وتقاص وزیتون زیبای عرب که فصل دوش رقیبان عشق سهیلا بامیان و دختر افتاب از سهیلا بامیان و عشق وسایه های خاکستری  اینایی که بهت گفتم بخون عالین