2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا اونطوری که میگن مهربون باشه اره وگرنه که چطور خدای مهربون بنده ای که از اوج غم به مردن پنا ...

اعتماد به خدا کردن تنها چیزیه که ما در قبال محبت هاش باید بهش داشته باشیم وگرنه فرقمون با دشمنای خدا چیه

خدا گناه ناامیدی رو نمیبخشه خودش فرموده درد و درمان پیش منه برگردید به سمتم

این درد هایی که تو زندگی حاصل میشه همه ازمونه واسه محک زدن انسان و رشد انسان مثل واکسیناسیون انسان و روح انسان میمونه برای دردهای بزرگتر

کسی که خودکشی میکنه یعنی امید به خدا رو نادیده گرفته

خدا خودش گفته قاتلو اگه یه روز ببخشم کسی که از رحمت من ناامید شده و خودشو کشته رو هرگز نمی بخشم گناهش حتی برابری نمیکنه خودکشی یعنی خدا رو نعوذ بالله آدم به خدایی و اعلم بودن قبول نداره

شاید خدا به شما محبت کرده ما که تا حالا محبتی ندیدیم

انقدر مشکلات توی زندگیم هست که نگو پره مشکلات و نشدن هام اما دلیل نمیشه محبت های ریزو درشت خالقمو نبینم وقتی آدم متوجه بشه برای چی روی این کره ی خاکی اومده و هدف رشد کردنه نه خوردن و خوابیدن و شیرین زندگی کردن متوجه خیلی مسائل میشه که این دنیا فقط جای رشده نه خوشگذرونی رشد روحمون فقط در دل سختی ها اتفاق می یوفته نه در خوشگذرونی ها وقتی یه جایی مشکلی پیش بیاد که تمام زورومونو بزنیم حلش کنیم در اصل اول خودمون درس هایی به واسطه ی اون مشکل یاد میگیریم که اگه اون مورد نبود شاید هیچ وقت یادشون نمی گرفتیم هدف خلقتمون رشد روحمونه وگرنه خوردن و خوابیدن و بی دغدغه زندگی کردن که ماله این دنیا نیست و اصلا برای این چیزا خلق نشده وقتی آدم تفکر کنه می فهمه که چرا چنین مشکلاتی رو برای رشد خودش اون دنیا انتخاب کرده هیچی اتفاقی نیست عزیزم. اگر خدا هوامونو نداشت خیلی از مشکلات ریزو درشتمونو نمیتونستیم حتی ثانیه ای تحمل کنیم خدا بخیل نیست ما آدما کم لطفی می کنیم