caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 عنوان اگه کسی بهتون بگه جای مادر منی چی بهش میگین | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست سلامداشتیم صحبت میکردیم توی جمع یکی از دخترا بهم گفت البته شما جای مادر من هستی وقتی اینو بهم گفت جا خوردم آخه من ۱۰ سال ازش بزرگترم ولی آخه مادر😑صحبت سر لباس بود که اینجوری گفت هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/09/29 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 هیچ اهمیتی به اینجور ادما ندهنبینیشون اروم تری نمیدونم چی بگم خواهر💔جالب اینجاست من باهاشون خیلی خوبم محرم اسرارشونم موقع ناراحتیشون دلداریشون میدم ولی اونا..... هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
سمانهfss عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 714 دارم میرم ۲۶ اون ۱۶ یا ۱۷ بی خیال منم ۲۶سالمههیچکی بهم نگفته مادر با اینکه سه تا بچه دارم خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
zahra2341 عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 401 یکی از همکارام به من میگه. آقاهه. همش به من میگه مادر. جوابم ندم باز میگهپست بالایی داره تو اداره. ه ... 🤣🤣🤣🤣هم سنید بعد میگه مادر. خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1609 نمیدونم چی بگم خواهر💔جالب اینجاست من باهاشون خیلی خوبم محرم اسرارشونم موقع ناراحتیشون دلداریشون مید ... اونا اینطور نیستنپس بزار هرکار خواستن بکنن و نظرم نزار واست بدن
مامانشیطونکا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9167 من چهره خیلی بیبی فیسی دارم اصلا بهم نمیخوره سنم این باشه خواهشا عکست بزار
nrgs_00 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 656 دارم میرم ۲۶ اون ۱۶ یا ۱۷ 😐😐😐😐😑😑😑از قصد گفته برا ناراحتیت احتمالا نمیخوام قضاوت کنمعجب بابا عجبهنوز ۲۶ سالتم نشده اعصابم خورد شد
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 19235 کلا توی فامیل همه سن منو بالا میبرن دلیلش چیه نمیدونم من اینجور مواقع میگم آرزومه با همین تیپ و قیافه جای مادر دختر به سن و سال تو باشم
مامان_مهربون_سایت عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 135 باورت میشه هر کسی منو میبینه میگه چقدر بیبی فیسی اصلا بهت نمیخوره ولی اطرافیانم تا میتونن سن منو ب ... خوب پس ازحسادتشونه دیگه
دلیار1403 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 8065 اون منظورش این نبودمنظورش این بود که من سنم بالاست و ترشیده و .....کلا همیشه اینارو بهم میگه ميزدي دهنش بجه بي ادب رو
رنفیلد عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 6936 شاید به خاطر صورت یا اندام و هیکلتون باشه دختر عمه من ۱۹ سالش هست ولی هر کسی میبیندش فکر میکند ۳۰ سالش هست . چون استخون بندی درشتی دارد
دلیار1403 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 8065 بخدا گند میزنن توی اعتماد بنفس آدم از اون طرف مامانش بهم میگه دو روز دیگه سنت میره بالا (یه خواستگار ... به مادرش بكو اكه قراره ازدواج كنم بجه بي ادب و بيشعوري مثل دخترت بيارم ترجيحم اينه مجرد بمونم. مادر و دختر نفهمن به اونا جه اخه
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6851 🤣🤣🤣🤣هم سنید بعد میگه مادر. شانس منه 😂 بعضی وقتا میگه اوه مادر خوش تیپ من 😅
zahra2341 عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 401 شانس منه 😂 بعضی وقتا میگه اوه مادر خوش تیپ من 😅 البته شایدم دوست داره خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 بی خیال منم ۲۶سالمههیچکی بهم نگفته مادر با اینکه سه تا بچه دارم بازم خوبه ازدواج کردی من همیشه تیکه و متلک اینکه مجردم رو میشنوم بیشتر پسرهایی که از من خوششون میاد اکثرا ازم کوچیکترن ولی اصلا بهشون نمیاد کوچیک تر باشن چون قیافم خیلی کوچیکتر از سنم میزنهولی اطرافیانم سن و سالم رو دست گرفتن و باهاش اذیتم میکنن هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم