2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون بگه جای مادر منی چی بهش میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه حالت چهره چندش میگفتی خدا نکنه من مادرت باشم عزیزم😌

من ۲۶ سالمه اون ۱۶ ولی چهره خیلی بیبی فیسی دارم بنظرت این تفاوت سنی جای مادرش بودنه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بهتر میشد میگفت خدا نکنه دخترم مثل تو بشه

بعد اون میگفت خدا نکنه دختر دار بشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من ۲۶ سالمه اون ۱۶ ولی چهره خیلی بیبی فیسی دارم بنظرت این تفاوت سنی جای مادرش بودنه؟

نه یه زری زده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من خوشحال میشم چون اون حس مادرانه روهررررر خانمی نمیتونه به طرف مقابل القا کنه من از شنیدن این کلام ...

اون منظورش این نبود

منظورش این بود که من سنم بالاست و ترشیده و .....

کلا همیشه اینارو بهم میگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من ۳۰ سالمه همه بهم میگن اصلا بهت نمیاد نهایتش ۲۷.. ۸ سال میخوره و این حرفا دیروز ی آقایی میخواست ی خانومی و مثال بزنه برگشت گفت مثلا همسن شما بود ی خانومه جاافتاده به سن شما 😐 ناناعت شدم 😥

من چهره خیلی بیبی فیسی دارم اصلا بهم نمیخوره سنم این باشه

اینجور آدما دوست دارن خودشونو کوچکتر از چیزی که هستن نشون بدن ..با خنده میگفتی من باید ۴ سالگی ازدواج میکردم تا دختری به بزرگی تو میداشتم..

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

الان تو ۹ یا ۱۰ سالگی یعنی مثلا اونو اوردی😅پس به منم شاید بگه خاله بزرگم

بخدا گند میزنن توی اعتماد بنفس آدم

از اون طرف مامانش بهم میگه دو روز دیگه سنت میره بالا (یه خواستگار داشتم ردش کردم)