caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 عنوان اگه کسی بهتون بگه جای مادر منی چی بهش میگین 443 بازدید | 48 پست سلامداشتیم صحبت میکردیم توی جمع یکی از دخترا بهم گفت البته شما جای مادر من هستی وقتی اینو بهم گفت جا خوردم آخه من ۱۰ سال ازش بزرگترم ولی آخه مادر😑صحبت سر لباس بود که اینجوری گفت هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/09/29 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2226 باید با خنده میگفتی عزیزم شما با من فرقی نداری نهایتا جای خواهرت باشم تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 باید با خنده میگفتی عزیزم شما با من فرقی نداری نهایتا جای خواهرت باشم کلا توی فامیل همه سن منو بالا میبرن دلیلش چیه نمیدونم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6851 یکی از همکارام به من میگه. آقاهه. همش به من میگه مادر. جوابم ندم باز میگهپست بالایی داره تو اداره. هم سنیم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 باورت میشه هر کسی منو میبینه میگه چقدر بیبی فیسی اصلا بهت نمیخوره ولی اطرافیانم تا میتونن سن منو بالا میبرن هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1622 منم یه سری رفتم داروخونه پسره گفت بفرمایید مادر، پسره حدود ۲۹،۳۰ سالش بودم ...گفتم خوشحال میشم مادر شما باشم ولی من ۳۸ سالمه😅 فک کرد سنم خیلی زیاده تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 شما چند سالته دارم میرم ۲۶ اون ۱۶ یا ۱۷ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2226 کلا توی فامیل همه سن منو بالا میبرن دلیلش چیه نمیدونم عزیزم کارشون اشتباهه ولی مادر منم وضعش همینه خیلی وقتا ب خاطر لباس هایی ک میپوشه چون سنشو بالا تر میبره هیکل هم تاثیر داره تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 2632 تو این سایت یک دختر بیست ساله به من گفت پیر،تا قبل از حرف اون دختر فکر میکردم جوون هستم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 منم یه سری رفتم داروخونه پسره گفت بفرمایید مادر، پسره حدود ۲۹،۳۰ سالش بودم ...گفتم خوشحال میشم مادر ... من چهره خیلی بیبی فیسی دارم اصلا بهم نمیخوره سنم این باشه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20558 با یه حالت چهره چندش میگفتی خدا نکنه من مادرت باشم عزیزم😌 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
سبزسیج عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 178 من خوشحال میشم چون اون حس مادرانه روهررررر خانمی نمیتونه به طرف مقابل القا کنه من از شنیدن این کلام خوشحال میشم متوجه میشم که حس مادرانم خیلی قویه @رویایی۶۶ هستم❤️تعلیق شدم🥺