caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 عنوان اگه کسی بهتون بگه جای مادر منی چی بهش میگین | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست سلامداشتیم صحبت میکردیم توی جمع یکی از دخترا بهم گفت البته شما جای مادر من هستی وقتی اینو بهم گفت جا خوردم آخه من ۱۰ سال ازش بزرگترم ولی آخه مادر😑صحبت سر لباس بود که اینجوری گفت هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/09/29 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 3205 گند میزدم به هیکلش😂 ((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 2664 با یه حالت چهره چندش میگفتی خدا نکنه من مادرت باشم عزیزم😌 بهتر میشد میگفت خدا نکنه دخترم مثل تو بشه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 با یه حالت چهره چندش میگفتی خدا نکنه من مادرت باشم عزیزم😌 من ۲۶ سالمه اون ۱۶ ولی چهره خیلی بیبی فیسی دارم بنظرت این تفاوت سنی جای مادرش بودنه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20583 بهتر میشد میگفت خدا نکنه دخترم مثل تو بشه بعد اون میگفت خدا نکنه دختر دار بشی قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1609 دارم میرم ۲۶ اون ۱۶ یا ۱۷ الان تو ۹ یا ۱۰ سالگی یعنی مثلا اونو اوردی😅پس به منم شاید بگه خاله بزرگم
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20583 من ۲۶ سالمه اون ۱۶ ولی چهره خیلی بیبی فیسی دارم بنظرت این تفاوت سنی جای مادرش بودنه؟ نه یه زری زده قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
rozitaaa66 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 1079 من بودم به روش میوردم اختلاف سنیمون فقط ده ساله که اینقدر احساس کوچولو بودن نکنه
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 من خوشحال میشم چون اون حس مادرانه روهررررر خانمی نمیتونه به طرف مقابل القا کنه من از شنیدن این کلام ... اون منظورش این نبودمنظورش این بود که من سنم بالاست و ترشیده و .....کلا همیشه اینارو بهم میگه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
doodo عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2582 من ۳۰ سالمه همه بهم میگن اصلا بهت نمیاد نهایتش ۲۷.. ۸ سال میخوره و این حرفا دیروز ی آقایی میخواست ی خانومی و مثال بزنه برگشت گفت مثلا همسن شما بود ی خانومه جاافتاده به سن شما 😐 ناناعت شدم 😥
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 2664 بعد اون میگفت خدا نکنه دختر دار بشی احتمال داره بچه های الان خیلی پررو وبی ادب هستن
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1641 من چهره خیلی بیبی فیسی دارم اصلا بهم نمیخوره سنم این باشه اینجور آدما دوست دارن خودشونو کوچکتر از چیزی که هستن نشون بدن ..با خنده میگفتی من باید ۴ سالگی ازدواج میکردم تا دختری به بزرگی تو میداشتم.. تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20583 احتمال داره بچه های الان خیلی پررو وبی ادب هستن اره قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9554 الان تو ۹ یا ۱۰ سالگی یعنی مثلا اونو اوردی😅پس به منم شاید بگه خاله بزرگم بخدا گند میزنن توی اعتماد بنفس آدم از اون طرف مامانش بهم میگه دو روز دیگه سنت میره بالا (یه خواستگار داشتم ردش کردم) هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1609 بخدا گند میزنن توی اعتماد بنفس آدم از اون طرف مامانش بهم میگه دو روز دیگه سنت میره بالا (یه خواستگار ... هیچ اهمیتی به اینجور ادما ندهنبینیشون اروم تری
دلیار1403 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 8082 ميكفتي مادرت نه سالكي ازدواج كرده كه تو رو ده سالكي زاييده؟!! اكه ابنجوره كه بيجاره مادرت كودك همسر بوده!