2777
2789

بچم صحیح و سلامت بدنیا بیاد و مشکلات بارداری

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این که چرا انقد پسرم استرس مدرسه رو داره

یه چیزی بگم پدر و مادر منم همیشه شاکین تو چرا این همه استرس داری و فلان ولی خودشون مسبب استرسم هستن از زمان مدرسه سر بیست و پنج صدم دعوا بود تو خونه تو باید بیست بگیری الانم با اینکه میخونم ولی همیشه استرس دارم نکنه نشه نکنه غافلگیر بشم و فلان

یه چیزی بگم پدر و مادر منم همیشه شاکین تو چرا این همه استرس داری و فلان ولی خودشون مسبب استرسم هستن ...

آخه من اصلا به نمراتش کار ندارم پسرم لکنت داشته قبلا دکترش قرآنو زبانو ممنون کرده هر روز میرم مدرسه میگم پسر من نباید قرآن بخونه معلمش اصلا نمیفهمه این بچه استرس میگیره

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

یه چیزی بگم پدر و مادر منم همیشه شاکین تو چرا این همه استرس داری و فلان ولی خودشون مسبب استرسم هستن ...

منم همینطور 💔

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

مالی قبلا بوده الان هم دوباره مالی،قسط و قرض و اینا

گلم هیچوقت غصه قسط و وام رو نخور. همش میگذره

هیچی ارزش جوونی و شادابیتو نداره

خیلی کشیدم که میگم، خیلی خیلی زیاد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آخه من اصلا به نمراتش کار ندارم پسرم لکنت داشته قبلا دکترش قرآنو زبانو ممنون کرده هر روز میرم مدرسه ...

همین دیگه یه عامل خارجی هست که تحت فشار قرارش میده یا میترسه موقع خوندن دوباره لکنت بگیره یا از ترس مسخره شدنه یا هم از ترس معلم

ان شاءاللهسالم به دنیا میاد🤍

ممنون عزیزم ۶ ماهم تموم شده ولی چون بعد از مدت طولانی باردار شدم و سابقه ی یبار سقط دارم همش ترس تو جونمه، توکل به خدا 🥲

همین دیگه یه عامل خارجی هست که تحت فشار قرارش میده یا میترسه موقع خوندن دوباره لکنت بگیره یا از ترس ...

آره دقیقا

ولی معلمه اصلا اهمیت نمیده حتی تلفنی با دکترشم صحبت کرده ولی انگار نه انگار

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

گلم هیچوقت غصه قسط و وام رو نخور. همش میگذره هیچی ارزش جوونی و شادابیتو ندارهخیلی کشیدم که میگم، خیل ...

اخه میدونی وام میگیرم تا یه وسیله بخرم اون وسیله و میرم بازار میبینم گرونتر شده

از این طرف قسط بدهکارم از اون ور وسیله نخریدم🥲

هیچی با هبچی جور در نمیاد ادم ناامید میشه همش هم در حال انتظاارم.....اين اذیتم میکنه گلم

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘