2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 66 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همه چیش اوکیه انشاالله که خوشبخت بشی،منم خواستگار داشتم همه چیش اوکی بود،شغل عالی،دوتا خونه یکی تهران یکیم کرج،نه از قیافش خوشم اومد نه از سنش

متولد ۵۸ بود،من ۷۳ جای پدرم بود،اومدن خواستگاریم اصلا نگااهش نکردم،فقط از نیم رخش دیدمش،صداش کلفت بود مثل پیرمردا،ردش کردم انقدر خواهرش زنگ میزد خونمون هی بهشون میگفتیم جوابم منفیه اونا هم لج میکردن،دوبارهم خواهرش اومد با خودم تنها حرف زد بازم گفتمشون نه،داداشش میگفت الا و بلا من این دختره رو میخوام🥲😿🫠

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

همه چیش اوکیه انشاالله که خوشبخت بشی،منم خواستگار داشتم همه چیش اوکی بود،شغل عالی،دوتا خونه یکی تهرا ...

نه خب اینکه در این حد نیست اما من به دلم نشسته اتفاقا منم به دل اون نشستم ولی ترس از آینده هست

لطفااا برید مشاوره بهتره

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بعضیا ندارند من دیدم که میگم

بعضیا چند درصد جامعه روتشکیل میدن مگه؟ ایشون کم کم ۱۰ سال کار کرده و از طرفی از پدر و مادرشم ارث رسیده یعنی خونه داشتن دیگه واقعا روشاخشه

قرار گذاشتیم خودش وقت گرفته که بریم

انشاالله خیرباشه

بعضیا چند درصد جامعه روتشکیل میدن مگه؟ ایشون کم کم ۱۰ سال کار کرده و از طرفی از پدر و مادرشم ارث رسی ...

خیلی ها و تشکیل میدم من خودم همکار دارم سال آخر ماری خونه ندارن بنده

البته من دنبال خونه داشتن این آقا نیستم روز اولی که اومده خواستگاریم گفته خونه آره تو کرج اما من حتی ازش نپرسیدن دقیقا چه شکلی چند متر و اینا

اما واقعیت این که تو این دوره با حتی همون 10 سال قبل حتی خونه داشتن کار سختی بود

بعدشم میتونست اون ارث و بگیره ببره بده پای خرج و مخارج الکی ولی همین که بلد بوده گسترشش بده خودش نشان دهنده کفایت این آقاست اونم با اینکه پدر و مادر بالای سرش نبوده که بخواد کنترلش کنه