2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 66 پست
۱۵ سال زیادههه و اینکه پدر و مادرش فوت شده پیش کی مونده , تنها زندگی کرده ؟ تا این سن بدون دوست دختر ...

ازش پرسیدم همین سوال و گفت آنقدر در گیر کار و درس خوندن بودم وقتی برای دختر بازی نداشتم البته خواستگاری رفتم محض خواستگاری با دختر صحبت کردم اما پی خوش گذرانی الکی نبودم

ازش پرسیدم همین سوال و گفت آنقدر در گیر کار و درس خوندن بودم وقتی برای دختر بازی نداشتم البته خواستگ ...

اگه به دلت نشسته و تردید داری به نظرم یه مدت مثلاً شش ماه باهاش حرف بزن و آشنا شو ، ببین میتونی روحیات اش رو قبول کنی بالاخره فاصله سنی خیلی زیاده ، عجله نکن و اینکه ازش بپرس چرا میخواد با کسی که ازش ۱۵ سال کوچکتره وصلت کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه به دلت نشسته و تردید داری به نظرم یه مدت مثلاً شش ماه باهاش حرف بزن و آشنا شو ، ببین میتونی روحی ...

اتفاقا گفتم چطور میخوای با کسی که 15 سال ازت کوچیکتر وصلت کنی گفت بعضی چیزا دست من و تو نیست اون خدا بالاسری باید ببینم چی میخواد

الآنم تو نوردی هستی که بهم معرفی شده و سر راهم قرار گرفته شده تا ببینم خدا چی میخواد

شما ی نگاهی ب شرایط جامعه بنداز عزیزم.خودت تا ۴۰ سالگی میتونی خونه بخری؟؟

کسی که الان ۴۰ سالشه یعنی سال هایی که تورم و گرونی نبود رو دیده پس خیلی راحت میتونه خونه داشته باشه نسبت به دهه جدید و ایشون ارث پدر مادرشم رسیده بهش