2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 66 پست
وای خداااااادلم سوخت براش پس دوست داره ای خداااااایشالله اگه صلاح هم هستید برسید به هماما از من بشنو ...

آروم خیلی هم آروم

یه نظر میگم دیگه ها و چل بازی پسرای الان و نداره و عاقل

عزیزم بعدا به مشکل میخورین اون آقا داره پیر میشه ولی شما اوج جوونیتونه

شاید موقعیت های بهتری داشته باشی

ظاهرش چجوریه؟ امروزیه؟ جوونه به خودش میرسه؟

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم بعدا به مشکل میخورین اون آقا داره پیر میشه ولی شما اوج جوونیتونهشاید موقعیت های بهتری داشته با ...

خیلی تمیز و مرتب دقیقا شبیه به استاد دانشگاه نگاهش میکنی از 10 فرسخی بوی تمییزی میده

نه عطرو ادکلن ها تمییزی بوی صابون 😂😂

خیلی اتو کشیده هست در هر صورت مرتب

عزیزم بعدا به مشکل میخورین اون آقا داره پیر میشه ولی شما اوج جوونیتونهشاید موقعیت های بهتری داشته با ...

اما مو های کم کم داره سفید میشه البته که موهای منم یکی درمیون داره سفید میشه از این نظر مشکلی ندارم چون خودم تو اوج جوانی داره مو هام سفید میشه

اما مو های کم کم داره سفید میشه البته که موهای منم یکی درمیون داره سفید میشه از این نظر مشکلی ندارم ...

ان شاالله که هرچی خیره پیش بیاد براتون

عجله نکن چندماه رفت و آمد کنین قشنگ اخلاقش بیاد دستت

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عالیه ایشالله که اگه صلاحه با همخوشبخت شید اگه همنه هر دوتون هر جا و هر جوری دوست دارید و براتون بهت ...

گاهی میگم کاش چند سال بزرگتر بودم اونوقت مشکل نداشتم

پس تو هم دوسش داری به خودش هم اینارو بگو

روم نمیشه اصلا یه جورایی به شدت ازش خجالت میکشم تو مدرسه ام زیاد با خواهرش راحت نیستم در حالی که قبلاً خیلی باهاش حتی شوخی میکردم نمیدونم چرا اینطور شدم

روم نمیشه اصلا یه جورایی به شدت ازش خجالت میکشم تو مدرسه ام زیاد با خواهرش راحت نیستم در حالی که قبل ...

عاشق شدی فک کنم🥺

جدی علائم عاشق شدنه و عاشق شدن کناره تردید داشتن باعث میشه فلج احساسی بشی

اما بهش بگو فقط همون جمله ی بالایی و بهش بگو

عاشق شدی فک کنم🥺جدی علائم عاشق شدنه و عاشق شدن کناره تردید داشتن باعث میشه فلج احساسی بشیاما بهش بگ ...

آخه اخلاق یه جور پدرانه هست

یه جوری برخورد میکنه انگار 100% حواسش هست به من مثلا چند روز پیش بیرون رفتم عادت دارم تا تو ماشین میشینم پنجره و میدم پایین تا شیشه و پایین دادم گفت شیشه و پایین نده سرما میخوری

یه بحث ماشین افتاد گفتم میخوام ماشین بخرم گفت به سلامتی نخریدیم نخر با پولت هر چی دوست داری بخر خودم برات میخرم

نمیدونم چرا خجالت کشیدم از حرفش 🤔🤔

آخه اخلاق یه جور پدرانه هست یه جوری برخورد میکنه انگار 100% حواسش هست به من مثلا چند روز پیش بیرون ر ...

وای خداااااااا چه گله این مرد

تو چه گلی با این همه خجالت

درسته اختلاف سنی دارید ولی اگه همینجور دوست داشته باشه

زندگی باهاش بهشته گلم

وای چه قشنگگگگگگگگگگگگگگگ چه مهربونترین چه اقا