2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
من خیلی بتاهیستین و b1 مصرف کردم تاثیر نداشت خودم که احساس میکنم استرس و اضطرابه ولی یه وقتایی م ...

دقیقا منم وسواس ام اس گرفتم، ولی بعید میدونم ام اس باشه چون ام اس علایمش تاری دید شدید و از دست دادن بینایی هستش

به من آسنترا نساخت فلوکسین داد ولی من هنوز مصرف نکردم میترسم وابستگی بیاره اصن من تا قبل اون روز ...

فلوکستین داروی ضعیفیه وابستگی چندانی نمیاره راحت میشه کنار گذاشت، مصرفش کن. انشالله هردومون خوب بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم خیلی خواب آلود شدم ولی هرکاری میکنم خوابم نمیاد، چشام خسته است، استرس میگیرم بدتر میشم، اح ...

ای وای منم همینطوووورو دقیقا

چشمام انقدر خستس که همش میمالمشون

فلوکستین داروی ضعیفیه وابستگی چندانی نمیاره راحت میشه کنار گذاشت، مصرفش کن. انشالله هردومون خوب بشیم

فکر کنم کار خدا بود شما پیام بذارین امروز دیگه گریه کردم از زور منگی

ای وای منم همینطوووورو دقیقا چشمام انقدر خستس که همش میمالمشون

من ینی صبح ک بیدار میشم اوکی هستم یهو یادم میفته ببینم بهتر شدم یا نه میبینم دقیقا همونطور شدم وقتی دوستام میان کنارم انگار بهتر میشم ولی دوباره روز از نو واسه همین احساس میکنم عصبیه

من مثلا استرسی که میشم کلا گیج میشم احساس میکنم الان میفتم

ساق پام همش ضعف داره دوست دارم یکی بره روی ساق پام چون همش میخام تعادلمو حفظ کنم احساس میکنم یه ساق پام فشار میاد

در واقع اصن سر گیجه ندارم همش احساسه

مثلا وقتی نشستم انگار سرم یهو خالی میشه

یا یه سختی سرمو میارم بالا

هیچکس اینارو متوجه نمیشه فقط خودم احساس میکنم

دقیقا منم وسواس ام اس گرفتم، ولی بعید میدونم ام اس باشه چون ام اس علایمش تاری دید شدید و از دست دادن ...

وقتی نشستم همش تکون تکون میخورم

شما هم دقیقا اینطوری میشین؟؟؟

وقتی نشستم همش تکون تکون میخورم شما هم دقیقا اینطوری میشین؟؟؟

دقیقا موقع خستگی و استرس بدتر میشه موقع نشستن تکون میخورم انگار رو موجم موقع راه رفتن سرم سنگینه ، موقع خوابیدن انگار سرم داخل گهوارست

دکتر روانپزشک بهم گفت همش به خاطر اضطرابه و خون به مغزت نمیرسه

ببینید علائم ما تقریبا شبیه هم دیگس احتمال زیاد به خاطر اون سرگیجه شدیدی که گرفتیم یه استرس شدید بهمون وارد شده

شاید به مرور زمان بهتر بشه

دکتر روانپزشک بهم گفت همش به خاطر اضطرابه و خون به مغزت نمیرسه

من کلا فوبیای سرگیجه دارم

کاش زودتر خوب بشم ینی حتی کارای روزمره هم به زور انجام میدم همش حس میکنم پرتاپ میشم

ببینید علائم ما تقریبا شبیه هم دیگس احتمال زیاد به خاطر اون سرگیجه شدیدی که گرفتیم یه استرس شدید بهم ...

دقیقا من به خاطر اون سرگیجه خیلی ترسیدم و ضربان قلبم بالا رفت، صبر کنیم ببینیم چی میشه انشالله که خوب میشیم، این گیجی آزاد دهنده هستش ولی آسیبی نمیرسونه

دقیقا من به خاطر اون سرگیجه خیلی ترسیدم و ضربان قلبم بالا رفت، صبر کنیم ببینیم چی میشه انشالله که خو ...

چرا خب به مرور آسیب میرسونه وقتی هر روز نتونتی با انرژی مثبت روزتو شروع کنی خودش آسیب روانیه