_mehromah_ مدیر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 عنوان سرگیجه | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 52 پست دوستان چند هفته احساس گیجی و منگی دارم و یه حالت نداشتن تعادل وقتی دراز میکشم بهترم وقتی میشینم سرم سنگین میشه انگار آجر توی سرم گذاشتن بلند میشم سرپا تعادل ندارم چ کنم کسی اینطوری بوده؟؟؟ 1404/09/28 | 11:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 منو این چشمم که حالت لرزش اجسام هست خیلیییی اذیت میکنه احساس میکنم هرچیزی جلو چشممه لرزش داره من وقتی سرگرم میشم علائمم کمتر میشه، بهترین کار اینه بهش فکر نکنیم، خودش بعد یه مدت خوب میشه هرچی بیشتر فکر کنی علائم بیشتر میشه خودتو سرگرم کن
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 منم به خاطر همین سرگیجه کلا امتحاناتم رو خراب کردم هرچی میام حال روحیم رو خوب کنم همش به خودم میگم چیزی نیست توهمه اوکی میشه ولی انگار نه انگار
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 من وقتی سرگرم میشم علائمم کمتر میشه، بهترین کار اینه بهش فکر نکنیم، خودش بعد یه مدت خوب میشه هرچی بی ... خب منم همینم دیگه سر گرم که هستم خوبمحالا شما مجردی اوکی تره من متاهلم هزارتا کار تو سرم ریخته زندگیم مختل این لعنتی شده
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 هرچی میام حال روحیم رو خوب کنم همش به خودم میگم چیزی نیست توهمه اوکی میشه ولی انگار نه انگار چاره ای نیست باید تحمل کنیم، خیلی ها مثل ما بودن خوب شدن باید یه مدت بگذره
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 چاره ای نیست باید تحمل کنیم، خیلی ها مثل ما بودن خوب شدن باید یه مدت بگذره یه وقتایی میگم نکنه غش کنم بخدا یه جوری سرم خالی میشه میگم الانه که بیفتم
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 چاره ای نیست باید تحمل کنیم، خیلی ها مثل ما بودن خوب شدن باید یه مدت بگذره ایشالا خوب بشیم شمام نگران نباش انشاالله اوکی میشهیکی شبیه خودتون پیدا شده 🤦🏻♀️چه بسا بدتر از خودتون اگه خوب شدین با این قرص به منم بگین
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 یه وقتایی میگم نکنه غش کنم بخدا یه جوری سرم خالی میشه میگم الانه که بیفتم قرص های اعصابتون رو شروع کنین یه مدت بگذره اضطرابتون کمتر بشه یکم بهتر میشین چون اضطراب بدتر میکنه
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 قرص های اعصابتون رو شروع کنین یه مدت بگذره اضطرابتون کمتر بشه یکم بهتر میشین چون اضطراب بدتر میکنه آهان من یکی دو هفته پیش کلرودیازپوکساید روزی یکی خوردم انگار بهتر که شدم قطعش کردم بعد اون انگار باز شدید شد
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 ایشالا خوب بشیم شمام نگران نباش انشاالله اوکی میشه یکی شبیه خودتون پیدا شده 🤦🏻♀️چه بسا بدتر از ... چشم حتما. شما هم نگران نباشین چیز خاصی نیست من تاپیک خیلی ها که این مشکل رو داشتن رو خوندم و اکثرا گفتن بعد یه مدت خوب شدن
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 آهان من یکی دو هفته پیش کلرودیازپوکساید روزی یکی خوردم انگار بهتر که شدم قطعش کردم بعد اون انگار باز ... پوکساید برای کوتاه مدت هستش شما باید با تجویز رواپزشک فلوکستین یا سرترالین یا اس سیتالوپرام مصرف کنی
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 پوکساید برای کوتاه مدت هستش شما باید با تجویز رواپزشک فلوکستین یا سرترالین یا اس سیتالوپرام مصرف کنی اره دکتر بهم روزی یه دونه پرانول ۱۰ داده بخاطر لرزش یه دونه فلوکستین ۱۰
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 107 اره دکتر بهم روزی یه دونه پرانول ۱۰ داده بخاطر لرزش یه دونه فلوکستین ۱۰ منم داروهای تقریبا شبیه همینه روزی یه سرترالین و بیزوپرولول۲.۵ هر ۱۲ ساعت
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 منم داروهای تقریبا شبیه همینه روزی یه سرترالین و بیزوپرولول۲.۵ هر ۱۲ ساعت مطمنا مشکلمون عصبیه چون من حتی الان فهمیدم یکی شبیه من هستش یکم بهتر شدم 🤦🏻♀️گفتم شاید دارم میمیرم یه مریضی گرفتم که دکترا تشخیصش نمیدن
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 منم داروهای تقریبا شبیه همینه روزی یه سرترالین و بیزوپرولول۲.۵ هر ۱۲ ساعت به قدری که امروز بی انرژی بودم نمیتونستم رو پام وایسم
_mehromah_ مدیر استارتر عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 76 منم داروهای تقریبا شبیه همینه روزی یه سرترالین و بیزوپرولول۲.۵ هر ۱۲ ساعت سلام یه چیز دیگه من وقتی باد بهم میخوره یا سردم میشه بدتر میشم شما اینطوری نیستین؟