2777
2789
عنوان

شوهر بددل

385 بازدید | 28 پست

واااای یا خدا خونه خواهرش بودیم امشب به پیام از به شماره ناشناس اومد منم نکا کردم نشناختم.این متوجه شد.نمیتونس جلو بقیه گوشی و بقاپونه ازم فقط با چشم و ابرو باهام حرف میزد .گفتم چیزی نیس رفتم تو اتاق پیش خواهرش میخاست سکته کنه که نکنه من شماره رو پاک کنم اصلا قیافش دیدنی بود از به طرف خندم میومد بش از به طرف می ترسیدم.خلاصه خداحافظی کرد برسیم تو ماشین دهنم و سرویس کرد گوشی و برد زنگ زد به همکارش شماره رو بش گف بزن روی برنامه اسم کی میاره فهمید غریبس اشتباه شده به اسم نانوا ثبت بود.گوشی و پس داد امشب سکته کردم از دستش این چرا اینجوریه

مریضه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالا که خودش کرم نداره

چون کافر همه را به کیش خود پندارد

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

اره عزیزم وقتی شک داره ازش پنهون نکن چیزی رو بلافاصله بده بهش برا خودت درد سر درست نکن

این من قبلاً شماره دامادمونو تازه ازدواج کردم نداشتم با اون شماره خواهرم زنگ بم زد اسم خواهرم و ثبت کردم.بعد این یه روز خاست زنگ بزنه به خواهر خودش با گوشی من اسم خاهرامون یکیه.وقتی زنگ زد دامادمون جواب داد یا ابالفضل الآنم یادم میفته دلم میلرزه فقط داد میزد اصلا امون نمیداد حرف بزنم تا خدا کمک کرد یادم افتاد چی به چیه