2777
2789
عنوان

کات کردیم😔😭😭😭😭😭

362 بازدید | 42 پست

بهم گفت ب من اعتماد نداری گفتم ن گفت پس نمی ارزه همچین رابطه ای و گفت برو بهتر از من برات هست انشالله .

خیلی راحت گذشت و قبول کرد .

من ی دختری بودم ک تاحال تو رابطه نبود جز پدر و برادر با پسر دیگ ای صحبت نکرده بود شما ببینین این چ رفتارهایی تو طول ارتباط با من داشته ک باعث شده من ک هیچ تجربه نیبت ب رابطه نداشتم و حس میکردم همه آدما خوبن مثل خودمن

خودش منو نسبت به خودش بی اعتماد کرد

تو گپ ها با دخترا لاس میزد پیاماش رو دیدم میگفت وای چشمات سگ دارن فلانی وای تو چقد سفیدی فلانی .

وقتی تو واتساپ با من چت میکرد همش اف و آن میشد گفتم خدا یین کجا میره دیدم تو تلگرام آنلاین بود ینی وقتی سمت من آف میشد تو تلگرام آن میشد خب این قطعا دختر بوده .

قبلا هم با پیج فیک امتحانش کردم پا داد

هیچ وقت یادم نمیره اومد ب من شب بخیر گفت گفت خسته ام برم بخوابم بعد در آن واحد رفت با پیج فیک چت میکرد میگفت بوسم کن رمز قلبت بگو یا هکش کنم

من هزار بار برا این موارد شکستم من خدا میدونه چقد گریه کردم چشام خیس بود طوری ک نمیتونستم تو روی مادرم نگا کنم نفهمه چم شده😭😭😭

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

خیلی بیشرف و هرزه بوده اصلا ارزش عشق دوست داشتن نداشت! تو رو مثل بازی میدید ن مثل یک آدم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی بیشرف و هرزه بوده اصلا ارزش عشق دوست داشتن نداشت! تو رو مثل بازی میدید ن مثل یک آدم

هیج وقت جدی تبودم براش 😭😭😭

اخه وقتی ی نفر هزار تا دختر اجتماعی سمتش باشه دیگه مگ دلتنگ میشه؟

اونی ک خیانت کرد اون بود بعد من شدم مقصر.

تو اینستا یه پیجی اومد تو پیشنهادی هام ک ی دختر بود و اوتو فالو میکرد دختره فقط ۱۰ نفرو فالو میکرد این هم جزش بود . واقعا تو بودی اعتماد میکردی؟

هیج وقت جدی تبودم براش 😭😭😭اخه وقتی ی نفر هزار تا دختر اجتماعی سمتش باشه دیگه مگ دلتنگ میشه؟اونی ...

عزیزم گور باباش

بهش. فک نکن عزیزم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

خرابه بهانه های الکی شونم

آره بابا من خودم فهمیدم وگرنه کسی کسیو بخواد بخاطرش کوه رو جابجا میکنه این نمیتونست ی اعتماد رو ثابت کنه اعتمادی ک خودش خرابش کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز