2777
2789
عنوان

کات کردیم😔😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست
بازم میتونم به کسی دل ببندم؟

ملومه که اره

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا نجاتت دادهاوایل یکم اذیت میشی ولی میگذره

😔😔 نه دیگه زیاد اذیت نمیشم . فقط شاید عجیب باشه ولی نگرانش شدم من یکمی ساده م

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

الان چند وقت بود باهاش بودی؟

یک سال . ولی همش مجازی بود . من میخواستم ببینمش حضوری داشتم آماده میشدم برای دیدنش . منی ک اهل این چیزا نبودم من ک اهل رابطه و این چرت و پرتا نبودم و تاحال با پسری تلفنی حرف نزدم برای این کلی تلاش کرده بودم . گه ی کاری کرد ک تصورم راجبش خراب شد بعد خواستم بهش فرصت بدم گفتم ارزش داره فرصت بده چندین بار فرصت دادم ولی ... چی بگم آدم من نبود

با وجود چیزایی که تعریف کردی بهت تبریک میگم زندگیت رونجات دادی

واقعا؟🥲 نابود شدم ولی بخدا .

من حتی وقتی پسری بهم پیام میداد براش عکس میفرستادم . یا وقتی با ی پسری سوال درسی میکردم که نیتم بخداوندی خدا فقط سوال درسی بود بازم براش عکس میفرستادم فقط بخاطر این ک عذاب وجدان میگرفتم با این ک میدونستم کار بدی نکردم .

اما اون تا دلش میخواست با دخترا صحبت میکرد و رابطه گرمی ایجاد میکرد.

من اولین پسری بود ک بهش حرف احساسی زدم اولین پسری ک بهش گفتم دوست دارم .

اما اون حیلی راحت ب دخترا دیگه میگفت عزیزم جانم قربونت برم ....

هیج وقت جدی تبودم براش 😭😭😭اخه وقتی ی نفر هزار تا دختر اجتماعی سمتش باشه دیگه مگ دلتنگ میشه؟اونی ...

بازم یه دختر ساده دیگه که بدون اینکه صلاحیت داشتن رابطه داشته باشه با یه مرد وارد رابطه شده الانم گیر افتاده!!!

دختر جان!!طرف به طرز واضحی مرد نامناسبی حداقل برای دختری مثل توعه شما اگه به اندازه کافی سواد رابطه داشتی همون هفته اول با همچین پسری کات میکردی بعدم جشن میگرفتی!

این نکبت چیه براش عزا گرفتی؟!

پ.ن اگه علم رابطه و استقلال عاطفی نداری با مرد وارد رابطه نشو که بد آسیب میبینی در ضمن نمیدونم چند سالته ولی اگه زیر۲۲ هستی کلا با مرد نباش

واقعا؟🥲 نابود شدم ولی بخدا .من حتی وقتی پسری بهم پیام میداد براش عکس میفرستادم . یا وقتی با ی پسری ...

بله عزیزم .

به راحتی به هر کسی اعتماد نکن و وقتی دیدی داره زیر آبی میره صبر نکن دکمش رو بزن بره

هیچ پسری ارزش غصه خوردن و لرزیدن دلت رو نداره

تو ارزشت بالاتر از این حرفاس

بازم یه دختر ساده دیگه که بدون اینکه صلاحیت داشتن رابطه داشته باشه با یه مرد وارد رابطه شده الانم گی ...

عزیزم احه تا بوده سرم تو کتابو درس بود من که هیچ تجربه و اطلاعات راجب رابطه نداشتم یهو این اومد تو زندگیم خیلی یهویی و من دل بستم بهش اونو مثل خودم میدیدم همیشه بهش میگفتم ک تو رو مث بقیه پسرا نمیبینم و حس میکنم جز تو مرد دیگه ای نیست انقد برام عزیزو با ارزش بود

تا این ک رفته رفته ارتباط گرمش با جنس مخالف رو دیدم این ک چه راحت قربون صدقه شون میرفت چه راحت هر دختری میتونست ب راحتی بهش نزدیک بشه

چ راحت نصف شب منو پیچوند رفت با پیج فیک لاس زدن!

چ راحت اون شب منو پیچوند رفت با دختر فامیل حرف زدن

دروغ های ریز میگفت بهم

بله عزیزم .به راحتی به هر کسی اعتماد نکن و وقتی دیدی داره زیر آبی میره صبر نکن دکمش رو بزن برههیچ پس ...

صدبار اعتمادم رو شکست من فرصت دادم بهش اخه گفتم فرصت بدم ولی فایده نداشت اخه کاش اینطوری نبود کاش اونم مثل من بود ولی نه نه 😔

صدبار اعتمادم رو شکست من فرصت دادم بهش اخه گفتم فرصت بدم ولی فایده نداشت اخه کاش اینطوری نبود کاش او ...

در این زمینه اصلااا نباید فرصت بدی

اگه شعور داشته باشع وفادار میمونه

وقتی شعورِوفاداری نداره بره با یکی مثل خودش

عزیزم احه تا بوده سرم تو کتابو درس بود من که هیچ تجربه و اطلاعات راجب رابطه نداشتم یهو این اومد تو ز ...

حالا از اینکه گذشت برای ارتباطات بعدیت دقت کن

البته اگه سنت بالای ۲۲ هست

خیالتم تخت پسره به درد جرز لای دیوارم نمیخورد

شما رو هم نمیخواست

2790
2778
2791
2779
2792