2777
2789
عنوان

کات کردیم😔😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست

خدایی چرا وارد همچین روابطی میشین؟

اینطور آدما فقط دنبال سرگرمی هستن عشقی در کار نیس

بره به درک خدا نجاتت داده دختر

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این زمینه اصلااا نباید فرصت بدی اگه شعور داشته باشع وفادار میمونه وقتی شعورِوفاداری نداره بره با ...

حرصم میگیره من طوری بهش وفادار بودم بخدا قسم که حس مبکزدم جز این پسر یا مرد دیگه ای نیست حالم از بقیه مردا بهم میخورد میگفتم فقط اون 🥲🥲🥲

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

خدایی چرا وارد همچین روابطی میشین؟اینطور آدما فقط دنبال سرگرمی هستن عشقی در کار نیس بره به درک خدا ن ...

من باورش کرده بودم اخه من تو جامعه نیستم با ادما سرو کار ندارم ادمای زیادی تمیشناسم یهو ایشون وارد زندگیم شد و من بهش اعتماد کردم ولی رفته رفته اعتمادم رو شکست

حتی فرصت دادم ک اعتمادم رو ترمیم کنم بهش ولی فایده نداشت اون ادم ثابت کردن اعتمادش نبود😔

واقعا به نظرت مشکل از اونه که این همه مشکل داشته و تو بازم بخشیدش یا اون؟؟؟

نه ولی اون فک میکنه ک مشکل منم 😁 بزاار همینطور فک کنه در آینده اگر عمری بوو بهش میگم چی بهم گذشت

من باورش کرده بودم اخه من تو جامعه نیستم با ادما سرو کار ندارم ادمای زیادی تمیشناسم یهو ایشون وارد ز ...

خب عزیزم بهتر که تموم شد

از این به بعد سریع وارد رابطه نشو

زود اعتماد نکن اکثر رابطه های الان بدرد نمیخوره

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

نه ولی اون فک میکنه ک مشکل منم 😁 بزاار همینطور فک کنه در آینده اگر عمری بوو بهش میگم چی بهم گذشت

درست فک میکنه ببخشیدا😕

مشکل تویی که تحملش کردی

ایشالله کسی سره راهت و تو زندگیت قرار بگیره که لیاقت تو رو داشته باشه و درکت کنه

خب عزیزم بهتر که تموم شد از این به بعد سریع وارد رابطه نشو زود اعتماد نکن اکثر رابطه های الان بدرد ن ...

نه دیگه تموم خودمم بخوام نمیتونم وارد رابطه بشم . تنهایی بهترین غنیمت و هدیه س قدرش رو ندونستم

درست فک میکنه ببخشیدا😕مشکل تویی که تحملش کردی ایشالله کسی سره راهت و تو زندگیت قرار بگیره که لیاقت ...

اره عزیزم چون فک میکردم منم مثل اون براش مهمم ولی اون انقد اطرافش پر دختر بود ک در کسری از ثانیه میتونست جایگزین منو پیدا کنه . اون من بودم ک این آدم برام تک بود .

ممنون از دعای قشنگ عزیزم 😍🥺

اره عزیزم چون فک میکردم منم مثل اون براش مهمم ولی اون انقد اطرافش پر دختر بود ک در کسری از ثانیه میت ...

پس تو عشق عمیق و میفهمی ایشالله روزی جایی متقابل این حسو بگیری نگران و ناراحت نباش هیچ جدایی بی حکمت نیست ❤

پس تو عشق عمیق و میفهمی ایشالله روزی جایی متقابل این حسو بگیری نگران و ناراحت نباش هیچ جدایی بی حکمت ...

ولی کاش با اون تجربه ش میکزردم کاش انقد سر و گوشش نمیجنبید🥺🥺

ولی کاش با اون تجربه ش میکزردم کاش انقد سر و گوشش نمیجنبید🥺🥺

عزیزم کاش تو عاقل شی و اون و فراموش کنی🥺

من قصد جسارت ندارما خواهرانه و دلسوزانه بهت میگم قلب و عمر خودتو صرف همچین احساسی نکن

حالا دیگه خودت میدونی