2777
2789
عنوان

همه دزد شدن

548 بازدید | 58 پست

دیروز صاعقه زد تلوزیون سوخت شوهرم رفت تعمیر کنه بهش گفتم گوگل زده نهایتا ۲تومن نری ۱۰ تومن خرج تلوزیون ۲۰تومنی کنی از یارو پرسیده چند میشه گفته حالا میگم تلوزیون باز کرده دوساعت علافش کرده گفته جنس شرکتی ۶ تومن جنس دسته دو ۴تومن گفتم ولش کن بیا خونه تعمیرگار ارزون تر پیدا کنیم زنگ زد همکارش گفت بیا درستش میکنم همسرم بردتش تلوزیون باز کرد میگه تعمیرکاره چند تا دیود و مقاومت را عمدا برداشته کسی نتونه درستش کنه خدا لعنتش کنه زنگ زدیم گفتم نیستم رفتم شهر دیگه مردم تا جایی دستشون برسه از جیب ملت میدزدن بعد میگن چرا اختلاصه خودت تا جایی دستت میرسه اختلاص میکنی

فقر آدم ها رو دزد میکنه

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ذاته . ملت ما از قدیم این رفتار بد خود زرنگ پنداری رو داشته

🤣🤣اره

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

فقر چیه مغازه بهترین جای بندر با سه تا شاگرد

نه ازون که دفاع نکردم چون گفتی همه دزد شدن گفتم🤣🤣