2789
عنوان

همه دزد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست

ذات خراب آدم رو دزد میکنه

یه پیر زنه رو میشناسم تو ترازو دزدی میکنه رفتم بهش گفتم فکر میکنم اشتباهی برام حساب کردی برگشته میگه خودت گفتی یه کم از نیم کیلو بیشترش کن

بابا تو سر پیری باید به فکر آخرتت باشی میای تو ترازو میدزدی

آدم حلال خور با سیلی صورتش رو سرخ نگه میداره ولی تن به دزدی و کثافت کاری نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجاه درصدحداقل

برو رو 90 . دولت میومد مثلا ی مبلغ کم دلار رو میبرد بالا . اول از همه قشر کاسب میومد جنس مونده تو مغازه رو دو برابر رشد دلار میداد ملت . تازه مثلا ی روز گذشته بود . خود ی مغازه دار یبار بهم کفت خانم از من خرید نکنی چند وقت بعد همین جنسو که تو مغازه مونده 4 برابر میکنم میدم دستت . حروم خور شدن خیلی از هم وطنان ما و اعتثاد دارن همشم بیگناهن

برو رو 90 . دولت میومد مثلا ی مبلغ کم دلار رو میبرد بالا . اول از همه قشر کاسب میومد جنس مونده تو مغ ...

اینا سود پولشون که خوابیده رو میگیرن ازت

البته جالب اینه طرف چکی آورده اصن پول نقدی نداده که بگه جنسم خوابیده

مربی بدنسازی

عزییزم💚گفتم شاید هم استانی باشیم بندر انزلی،بندر کیاشهر در اون صورت تعمیرکار منصف معرفی کنم بهت

بندرعباس همه تا بتونن از آدم میکنن حالا خدا خیر بده همکار شوهرم درست میکنه تازه کلی ناراحت شده بود چرا همون اول نیاوردین

حالا تلوزیون دستم برسه ببینم برچسب داره یانه

اره اون رو نکنیش.بگوفکتورتعمیر بهت بده اگه هنوز نگرفتینش بگومال خودمون نیست فاکتور بدید که از جیبم بنره هزینه اش بعدش برید ک..و..ن..ش پاره کنید صنف

Mediyo.ir