2777
2789
عنوان

همه دزد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 58 پست

ذات خراب آدم رو دزد میکنه

یه پیر زنه رو میشناسم تو ترازو دزدی میکنه رفتم بهش گفتم فکر میکنم اشتباهی برام حساب کردی برگشته میگه خودت گفتی یه کم از نیم کیلو بیشترش کن

بابا تو سر پیری باید به فکر آخرتت باشی میای تو ترازو میدزدی

آدم حلال خور با سیلی صورتش رو سرخ نگه میداره ولی تن به دزدی و کثافت کاری نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنجاه درصدحداقل

برو رو 90 . دولت میومد مثلا ی مبلغ کم دلار رو میبرد بالا . اول از همه قشر کاسب میومد جنس مونده تو مغازه رو دو برابر رشد دلار میداد ملت . تازه مثلا ی روز گذشته بود . خود ی مغازه دار یبار بهم کفت خانم از من خرید نکنی چند وقت بعد همین جنسو که تو مغازه مونده 4 برابر میکنم میدم دستت . حروم خور شدن خیلی از هم وطنان ما و اعتثاد دارن همشم بیگناهن

برو رو 90 . دولت میومد مثلا ی مبلغ کم دلار رو میبرد بالا . اول از همه قشر کاسب میومد جنس مونده تو مغ ...

اینا سود پولشون که خوابیده رو میگیرن ازت

البته جالب اینه طرف چکی آورده اصن پول نقدی نداده که بگه جنسم خوابیده

مربی بدنسازی

عزییزم💚گفتم شاید هم استانی باشیم بندر انزلی،بندر کیاشهر در اون صورت تعمیرکار منصف معرفی کنم بهت

بندرعباس همه تا بتونن از آدم میکنن حالا خدا خیر بده همکار شوهرم درست میکنه تازه کلی ناراحت شده بود چرا همون اول نیاوردین

حالا تلوزیون دستم برسه ببینم برچسب داره یانه

اره اون رو نکنیش.بگوفکتورتعمیر بهت بده اگه هنوز نگرفتینش بگومال خودمون نیست فاکتور بدید که از جیبم بنره هزینه اش بعدش برید ک..و..ن..ش پاره کنید صنف

Mediyo.ir