2777
2789
عنوان

همه دزد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
بندرعباس همه تا بتونن از آدم میکنن حالا خدا خیر بده همکار شوهرم درست میکنه تازه کلی ناراحت شده بود چ ...

جدی ؟چه بد

البته که ادم خوب و بد همه جا هست

کا برای لباسشوییمون اخرای بهار حدود ۷تومن خرج کردیم طرف خیلی خوش خلق بود گفتم هرکی خواست معرفیش میکنم،بعد دیدیم موقع خشک کن ترق ترق ترق صدا میده چی،همسرم زنگید بهش گفت احتمالا یه پیچ شله میام،نیومد چندبار زنگید هی امروز فردا کرد و نیومد که نیومد،خیلی به دلم برخورد که چطور پول رو نذاشتم برسه پایین واحد زدیم براش بعد اینحور،متاسفانه از دیوار هم پیداش کرده بودیم آدرسی ازش نداریم که میرفتیم مغازش حضوری شاید میومد

راضی نیستم حداقل همونقدر که دادیم ضرر بده ان شاالله

و خداروشکر همکار همسرت چنین آدم منصفیه،دمش گرم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اره اون رو نکنیش.بگوفکتورتعمیر بهت بده اگه هنوز نگرفتینش بگومال خودمون نیست فاکتور بدید که از جیبم ب ...

گفتم که نزاشتم اون تعمیر کنه چون خیلی گرون میگفت فقط تلوزیون باز کرد و بست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جدی ؟چه بدالبته که ادم خوب و بد همه جا هستکا برای لباسشوییمون اخرای بهار حدود ۷تومن خرج کردیم طرف خی ...

خدا خیرشون نده بلد نیستن قبول نکنن خودت یه چیزی بلد باشی خوبه بیرون ببری کلی پول میگیرن خراب ترش میکنن یه بار یک ملیون خرج جارو برقی کردم پشیمون شدم اما آسیابم زدم گوگل خودم درست کردم

بندرعباس

اه خوب شما که بندری هستین اونجا ارزون هستند یکی دیگه بخر اینم بنداز تو دریا واسه ماهی ها 😂😂😂😂شوخی میکنم حالا اگه استانکرمان بودی رات میانداختم پسر عمه من استاد این چیزاست حیف که خیلی دورید

Mediyo.ir

اه خوب شما که بندری هستین اونجا ارزون هستند یکی دیگه بخر اینم بنداز تو دریا واسه ماهی ها 😂😂😂😂شوخ ...

نه بابا اینجا همه چی گرون تر از بقیه شهراست چون توریست میاد اون قدیم بود وسایل برقی اینجا ارزون بود

زمان جهیزیه خریدن من خارجی ها همه قاچاقی بودن بدون گارانتی برا همین ایرانی گرفتم ایکس ویژن

این راحت تعمیر میشه فکر کردم از این کویتی هاست یه تعمیر کار خوب پیدا کن

Mediyo.ir

باید از بچگی توی مدارس یه سری اصول اخلاقی به شدت با بچه ها کار میکردن تا الان اینقدر بی فرهنگی توی جامعه داد نزنه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.