2777
2789
عنوان

مشكل بزرگ

327 بازدید | 49 پست

همسرم مادرش رو بيشتر از من دوس داره 

گفت حاضره كه من بميرم اما اون چيزيش نشه 

خيلي حرف هاي بدي بهم زد 

كسي اينجا هست كه اينجوري باشه؟

حالم خيلي بده قلبم داره تير ميكشه 

من چيكار كنم؟ حرفاش بد بود 

بارها به خاطر مامانش به من توهين كرده

واقعا مجبوری باهاش بمونی؟؟؟

یعنی منظورم اینه که....چرا این اهلاقشو تحمل میکنی....

من کسی رو تشویق به جدایی نمیکنم....ولی وقتی اون حاظره شما زبونم لال بمیرین....چرا تو اون زندگی موندین اخه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینی انقد رو مادرش حساسه، چرا گذاشتیش تو دو راهی انتخاب یکی از شما؟!

قشنگ و آروم عین خانوما بیا کنار بذار با مامانش خوش باشه، شمام زندگیتو بکن

پ.ن: حرفش خیلی زشت بوده

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

هی وای عزیزم منم این مشکل پیش اومد و ولم کرد یک هفته ای رفت پیش مامانش تا حد بیمارستانم رفتم انقدی که حالم بد شده بود ولی خب اخرش چی جز عذاب دادن خودم چیزی نبود این مادر شوهرا کارشونه انقد جدایی بین عروس و پسر بندازن 

عزیزم خب مشخصمادرش هر مردی رو مادرش تعصب داره منم اوایل مثل شما همشش سر مادرش باهاش دعوا میکردم بعددیدم خب اون مادرش اونه که به دنیا اوردش اونه که بزرگش کرده معلوم که اونو انتخاب میکنه .الان دیگه با این قضیه کنار اومدم اتفاقا هرچقدر به مادر شوهر بیشتر محبت میکنم همسرم بهم نزدیکتر میشه هیچوقت هم دیگه نشده بگه اول مادرم بعد تو

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   

اگه مادرشو بیشتر دوس داشت ازدواج نمیکرد شب پیش مادرش میخوابید جنس دوس داشتنه فرق داره ب مادرش تعصب بیشتری داره همین 

من باشم خودمو لوس میکنم میگم پس برا همین منو گرفتی  و میخندیدمو تموم 😄

خودتو ناراحت نکن

دیگ هم حرف مادرشو در کل خونوادشو وسط نکش

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
واقعا مجبوری باهاش بمونی؟؟؟ یعنی منظورم اینه که....چرا این اهلاقشو تحمل میکنی.... من کسی رو تشویق ...

به خاطر مامان و بابام مجبورم 

جدا بشم دور از جونشون دق ميكنن

حرف مادرشو نکش وسط  چند وقته ازدواج کردی  چی گفتی ک این جوابو داد

٨ ماه

همش قربون صدقه مامانش رفت گفتم به خنده حسوديم ميشه ها

يكي اون گفت يكي من اينجوري شد ديگه

اگه مادرشو بیشتر دوس داشت ازدواج نمیکرد شب پیش مادرش میخوابید جنس دوس داشتنه فرق داره ب مادرش تعصب ب ...

حرفات درست 

اما هيچوقت هم نبايد بگه كه اگه قرار باشه مامانم بميره تو كاش جاش بميري

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز