2821
2789
عنوان

مشكل بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست
یه چیزی بهت بگم...ولی پاشو برو پیشش... شاید ازت یه دلخوری داره که نمیدونی... چی میشه گاهی وقتا یکم ...

ميترسم گند بزنه بهم 

توهين كنه 

اگه يه وقت اين كارو كرد چيكار كنم؟

بی دلیل این حرف نزده 😑😑😑از کجا شروع شد که به اینجا رسید 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دست گذاشت رو قرآن گفت كه يه تار موي مامانم رو با ده تا مثل تو عوض نميكنم تو خيلي بي ارزشي  قبو ...

ن اصلا چون من تو دعوا فقط میخوام طرفمو جز بدم از حرصم مخصوصا شوهرمو میخوام بهش ثابت کنم دوسش ندارم ک مثلا من برنده شدم عین بچه ها خاک تو سرم 😅😅😅

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
میفهمم کاملا درک میکنم  من ده ساله ازدواج کردم انقدر روزای عجیب تر از شما گذروندم ک نگو بخاطر ...

همه ي حرفاتون درسته كاملا 

ماشالا شما تجربه ت هم زياده 

اما بارها شده كه من براش ارزش قائل شدم و اون نه 

شايد هم واقعا مشكل از منه و من اشتباه ميكنم 

بخدا گيج شدم تو اين زندگي

ميترسم گند بزنه بهم  توهين كنه  اگه يه وقت اين كارو كرد چيكار كنم؟

بهش هیچی نگو....بگو فقط نخواستم ازت جدا بخوابم همین...

بعدش اگه ادامه داد....پاشو برو سر جای خودت بخواب....

شاید اون لحظه داغ باشه...ولی حتما روش اثر میزاره رفتارت...

همه شوهرمو دوس دارن  بارها شده يواشكي به مامانم گله كردم گفته من گند اخلاقم و همش من باعث شدم ...

منم بعد ازدواجم افسرده شدم انگار حرف دل منو زدین

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
همه ي حرفاتون درسته كاملا  ماشالا شما تجربه ت هم زياده  اما بارها شده كه من براش ارزش قا ...

یکم قبول کن الان شرایط ناز کشیدن نداره پدرش سرطان داره خیلی دردناکه 

هیییچوقت حرف خانوادشو پیش نکش خودتو کوچیک نکن خودتو هیچوقت با کسی قیاس نکن همیشه کوچکترین کاری کرد بگو چقدر دوسم داری خوشحالم کردی ازین حرفا بکن تو مخش ک براش مهمی 

برا خودت احترام قائل شو موقع دعوا واینسا هر چی از دهنش درومد بگه برو ی جای دیگه بگو من ن دوس دارم بهم توهین شه نه دوس دارم بهت توهین کنم تمومش کن 

منم بعد ازدواجم افسرده شدم انگار حرف دل منو زدین

من خيلي خيلي خيلي خيليييييي

بارها شده دارم تلويزيون ميبينم يهو ميبيني رفتم تو فكر اشك هام داره ميريزه 

در عرض دو سه ثانيه ميتونم خيلي راحت گريه كنم 

در صورتي كه مجرد بودم ديدن گريه ي من آرزوي خيلي ها بود 

همش به خدا ميگم مگه من واقعا چيكار كردم؟ چرا اينهمه داري اذيتم ميكني؟!

من خيلي خيلي خيلي خيليييييي بارها شده دارم تلويزيون ميبينم يهو ميبيني رفتم تو فكر اشك هام داره ميري ...

از دست شوهرت اینطور شدی ؟ 

چیا آزارت میده ؟

بهش هیچی نگو....بگو فقط نخواستم ازت جدا بخوابم همین... بعدش اگه ادامه داد....پاشو برو سر جای خودت ب ...

برم امتحان كنم ببينم چي ميشه توكل به خدا 

اما مطمعنم يا گند ميزنه بهم يا اصن محل نميداره☹️☹️☹️

ميترسم گند بزنه بهم  توهين كنه  اگه يه وقت اين كارو كرد چيكار كنم؟

وقتی خوابش رفت برو کنارش بخواب بهش نچسبیا 

ببخشید بی ادبیه ‌ولی من پشتمو میکردم بهش میخوابیدم صبح طاقت نمیاورد میدید با اون حالت پیشش خوابیدم میچسبید بهم از نقطه ضعفش استفاده میکردم 😅😅😅😅😅 البته وقتایی ک صبحش قرار نبوده زود بره سرکار 

از دست شوهرت اینطور شدی ؟  چیا آزارت میده ؟

اهميت بيشترش به خانواده ش 

همه ي دوستامو گذاشتم كنار 

بيرون نميذاره برم تنهايي

فقط يا با مامانم يا مامانش و خواهراش و يا خودش

هيچ تفريحي ندارم مثل مجردي ها 

نه كلاسي نه چيزي

خيلي چيزها هستش و شايد ب نظر خيلي ها بي ارزش و خنده دار باشه اما چون من قبلا تو مجردي اين چيزا برام خيلي پر رنگ بوده تو زندگيم الان دارم اذيت ميشم

وقتی خوابش رفت برو کنارش بخواب بهش نچسبیا  ببخشید بی ادبیه ‌ولی من پشتمو میکردم بهش میخوابیدم ...

ايشون هم الان خوابه متوجه نشد😬 چجوري بعد دعوا اينقدر راحت ميخوابن؟😐

اهميت بيشترش به خانواده ش  همه ي دوستامو گذاشتم كنار  بيرون نميذاره برم تنهايي فقط يا ب ...

عزیزم‌ اشکال نداره خودتو ناراحت نکن 

کم کم باهاش صحبت کن 

ولی من جات باشم ی کلاسای زنونه اسم مینویسم ک حرفی توش درنیاره کم کم مستقل میشدم کوتاه نیا تو خونه موندن خیلی آدمو کلافه میکنه ولی کم کم بدون دعوا ازش بخواه قبول نکرد با لوسیو ناراحتی بگو خیلی دوس داشتم ولی باشه نمیرم بزن تو لوس بازی  بعد خودش نرم میشه کافیه ب مردا الکی بگی بخاطر تو 😉