2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم روزای سختی رو میگذرونی همونطور ک من گذروندم جدای از سختی پروسه درمان استرس و اضطراب روند درمان خیلی سخته ...متاسفانه باید بگم انتقالت منفی هست چون من چندین بار این روند رو گذروندم و آخرین بار روز قبلش بی بی زدم مثبت شد....پس امید الکی نده ب خودت تا بیشتر از این رنج نکشی ولی مطمئن باش ب امید و لطف خدا به زودی نوبت توام میرسه...

من با کلی بدبختی و کلی دک درمون باچندین بار ای وی اف منفی بار سوم باردار شدم هزار جور آمپول زدم و پیش ی خانم خیلی خوب روند رو گذروندم بهم گف هیچ وقت طبیعی نمیتونی باردار بشی هم خودت مشکل داری هم همسرت ...

دیگ ما بعد بچمون اصلا جلوگیری نداشتیم و چون دوره کرونا بود فقط ب خودمون میرسیدیم ک کرونا نگیریم همش چیزای مقوی مثل شیرموز خرما و گردو یا حبه های زنجبیل با عسل ک همش همسرم میخورد خودمم همش با روغن سیاه دونه زیر شکمم رو گرم نگه میداشتم و بادکش مینداختم ک پری هام کم حجم تر و بهتر بشه..... هنوز بچه ام یک سال و نیم نشده بود ک پریودم عقب افتاد و من طبیعی باردار شدم ...اینی ک گفتم نه معجزه بود نه ی چیز خیلی خارق العاده منه سراپا گناه فقط از خدا خواسته بودم بچه هایی بده ک بتونم خوب تربیتشون کنم و ب خیال خودم در کنار شوهرم ک دوسش داشتم حالم خوب باشه...

من طبیعی باردار شدم و بعد از اون روزهای سختم با بچه کوچیک شروع شد خیلیییی سختی کشیدم دست تنها بودم ...

فقط خواستم بگم اگ ب خدا بسپری و بذاری خودش برات رقم بزنه مطمئن باش خیلی قشنگ و خوب برات میچینه ...تلاش کن ولی نتیجه رو بسپار ب خودش.