2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم روزای سختی رو میگذرونی همونطور ک من گذروندم جدای از سختی پروسه درمان استرس و اضطراب روند درمان خیلی سخته ...متاسفانه باید بگم انتقالت منفی هست چون من چندین بار این روند رو گذروندم و آخرین بار روز قبلش بی بی زدم مثبت شد....پس امید الکی نده ب خودت تا بیشتر از این رنج نکشی ولی مطمئن باش ب امید و لطف خدا به زودی نوبت توام میرسه...

من با کلی بدبختی و کلی دک درمون باچندین بار ای وی اف منفی بار سوم باردار شدم هزار جور آمپول زدم و پیش ی خانم خیلی خوب روند رو گذروندم بهم گف هیچ وقت طبیعی نمیتونی باردار بشی هم خودت مشکل داری هم همسرت ...

دیگ ما بعد بچمون اصلا جلوگیری نداشتیم و چون دوره کرونا بود فقط ب خودمون میرسیدیم ک کرونا نگیریم همش چیزای مقوی مثل شیرموز خرما و گردو یا حبه های زنجبیل با عسل ک همش همسرم میخورد خودمم همش با روغن سیاه دونه زیر شکمم رو گرم نگه میداشتم و بادکش مینداختم ک پری هام کم حجم تر و بهتر بشه..... هنوز بچه ام یک سال و نیم نشده بود ک پریودم عقب افتاد و من طبیعی باردار شدم ...اینی ک گفتم نه معجزه بود نه ی چیز خیلی خارق العاده منه سراپا گناه فقط از خدا خواسته بودم بچه هایی بده ک بتونم خوب تربیتشون کنم و ب خیال خودم در کنار شوهرم ک دوسش داشتم حالم خوب باشه...

من طبیعی باردار شدم و بعد از اون روزهای سختم با بچه کوچیک شروع شد خیلیییی سختی کشیدم دست تنها بودم ...

فقط خواستم بگم اگ ب خدا بسپری و بذاری خودش برات رقم بزنه مطمئن باش خیلی قشنگ و خوب برات میچینه ...تلاش کن ولی نتیجه رو بسپار ب خودش.