2821
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 23 پست

سلام

من و نامزدم ۵ ساله که همو میشناسیم قراره تا عید عقد کنیم و بهم گفته بیا بریم قبلش مشاوره قبل ازدواج و مثل اینکه یه تستی میگیرن میگه که به درد هم میخوریم یا دچار خیلی مشکلات خواهیم شد

به نظرتون بده ؟ تو این ۵ سال مشکل خاصی نداشتیم جز موارد خیلی کوچیک که اصلا نمیشه گفت مشکل همش استرس دارم نکنه بگه به درد هم نمیخوریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک ازدواج ادم یه فکرهایی به ذهنش میرسه عجیییب، فقط تست هست. نقاط اشتراک و تفاوت رو میشناسید و روش کار میکنید، اما زندگی مشترک اگر یک طرف مایل به اذیت کردن نباشه انقدرا هم سخت نیس فقط خانواده ها خیلی خیلی تاثیرگذار و مهمن

دوستی با ازدواج خیلی فرق داره تو دوستی همه چی گل و بلبله

آخه از اون اول فکرمون ازدواج بود و به این دید نگاه میکردیم نه دوستی اهل دوستی هم هیچ کدوم نیستیم ولی برای شناخت عجله نکردیم و صبر کردیم در موقعیت های گوناگونی قرار بگیریم

عزیزم من دوستم رفت مشاوره گفت اصلا شما برای هم ساخته شدین ولی جدا شدن.رو شناختی که خودت دارین حساب کنین.فقط بدون بعد ازدواج هر مشکلی الان دارین ده بیشتر میشه.منظورم اینه اگه گاهی اختلاف نظر دارین ممکن بعد ازدواج به بحثم بکشه چون بهم نزدیک تر میشین.مهم مدیریت هردو شماست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من رفتم مشاوره که واقعا چرت بود.نمیدونم همه مشاورای قبل ازدواج اینن ی نه ولی مشاور شروع کرد از منو و همسرم تست شخصیت شناسی گرفتن و بلند بلند نکات منفیمونو برای همدیگه بازگو میکرد.

اره من شخصیتی ، شخصیت کنترلگری دارم ولی برای کسی که دوست دارم از خودم میگذرم ولی مشاور هی با تکرار میگفتم خانمت کنترل گره

و همسرمم اره شخصیت مهربونی داره کل وجودشو به طرف مقابلش میده ولی به هیچ عنوان شخصیت ضعیف نداشت که مشاور جلومون به همسرم میگفت تو اختلال شخصیت وابسته داری

احساس کردم که همسرم کمی نگران شد از اینکه من فکر خاصی رابش بکنم

متد مشاوره هم این بود که باید شخصیت رو در بیاره ، مشکلاتی که جفتمون ممکنه تو زندگی تجربه کنیم بخاطر شخصیتامونو بکشه وسط و بعد راه حل بده در حالی که مثل تو ما یک سال گذشته بود مشکلی نداشتیم

الانم شکر خدا ۱ سال میگذره جز عشق و محبت و اندکی اختلاف نظر چیزی از هم ندیدیم.

من بابت هر تست اون زمان ۱ میلیون دادم جمعا بابت ۳ جلسه مشاوره من نزدیک به ۴ تومن خرج کردم که بی فایده بود

ولش کردم چون حس کردن به رابطمون صدمه میزنه

ارزو های بزرگ ، 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز