2821
2789
عنوان

جهیزیه

52 بازدید | 2 پست

دوستان این وسیله های برقی برای جهیزیه کافیه؟؟؟

بنظرتون این وسیله کنه زیاده خوبه

نظر بدید لطفا

یخچال

تلویزیون

ماشین لباس شویی

ماشین ظرف شویی

اجاق گاز فر دار

چرخ خیاطی

آون توستر

چرخ گوشت

غذا ساز (آسیاب.مخلوط کن .خردکن . همزن .سالاد ساز .آبمیوه گیری . آب مرکبات گیری.)

مولتی کوکر

سرخ کن

جارو برقی

چای ساز

اتو

پنکه

توستر

ساندویچ ساز

گوشت کوب برقی

چرخ گوشت زیادیه، آون توستر بنظرم نه بجاش ماکروفر و فرتوکار بخر.من چرخ خیاطی م نخریدم چون بلد نیستم خیاطی.من قهوه سازم گرفتم واقعا چیز خوشکل و بدردبخوریه اگر قهوه خوری

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱

چرخ گوشت نمیخواددد بخدا داری غذا ساز میخری دیگه

الکی جاگیر و سنگینه بجاش میتونی یچیز دیگه که دوست داری بگیری

چرخ خیاطی اگر کار میکنی باهاش خوبه

هم گاز فر دار هم اون تستر ؟یکیش کافیه میتونی گاز رو میزی ام بگیری که جای کمتری ام بگیره یا این که اون تستر دیگه نگیر بجاش بنظرم ماکروفر خوب بگیر هم غذا راحت گرم میکنی هم میشه توش کیک و پیتزا و غیره پخت هم یخ زدایی داره واسه گوشت و مرغ سریع کارتو راه میندازه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گاز که مگه خونت گاز رومیزی نداره به نظرم گاز رومیزی بزار

توستر و آون توستر هم که یکیه یکیشو بگیر اگه کابینت های خونت جا میده یه فر تو کابینتی هم بزار دیگه وقتی غذا ساز میگیری گوشت کوب برقی به کارت نمیاد الکی اضافه خرید نکن پنکه هم که دیگه الان لازم نیست اصلا همه خونه ها کولر و اسپیلت داره چرخ خیاطی هم به نظرم نیاز نیست مولتی کوکر هم احتیاجی نیست یه اسپرسوساز هم بگیر

به نظرم یکم داری زیاده روی چیزای الکی میگیری این چیزایی که گفتم و حذف کن بقیه اش اوکیه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز