2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
پیش مشاور خوب برید فقط بعضیا سواد درستی ندارن بد میشه قضیه

مادر نامزدم معرفی کرده خودش کارش همینه ولی نخواست خودش انجام بده که آشنا بودن و دلسوزیش تاثیر گذار نباشه در نتیجه برای همین استادشو معرفی کرد

من رفتم مشاوره که واقعا چرت بود.نمیدونم همه مشاورای قبل ازدواج اینن ی نه ولی مشاور شروع کرد از منو و ...

وای این جوری که خیلی بد بوده

برای ما الان گفتن هر جلسه ۲ تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این جوری که خیلی بد بوده برای ما الان گفتن هر جلسه ۲ تومن

تحقیق کن

دختر دایی من نزدیک ازدواج رفت مشاوره

از این مشاوره های طب سنتی و مزاج ، ۱ دهم منم پول نداد ولی جیزایو یادگرفته بود که ۱۰۰ از چیزی که من شنیدم جلو تر بود

مثلا طرف مشاور به دختر داییم میگفت شوهرت سرد مزاجه بهش فلان چیزارو خیلی بده. یا چون سرده میره تو سکوت بهش فلان ارامشو بده

ارزو های بزرگ ، 

شما آشنایی داری به این تست عزیزم؟

برو توی سایت ای سنج تست ترسهای قبل از ازدواج هست عنوانش ، نمونه تفسیر رایگانم گذاشته، من مشاوره گرفتم از همین تستها لینک فرستاد گفت برید بزنید نمودار اخرشو بفرستید، ولی مشاور به من میگفت بشینید راجع به این تاپیکها حرف بزنید، شاید ترس و توقع تو از نظر طرف مقابل قابلیت حذف داشته باشه شایدم بگه نه این خط قرمزمه باید باهاش کنار بیای از تست نباید نتیجه بگیرید کما اینکه همسر منم خیلی به خواسته م احترام میذاره توی مسایل مربوط به خانوادش، منم رعایت میکنم ولی شاید تست فقط بگه اوضاع وحشتناکه با خانوادت سازگار نیست، برای همین بنظر من تست تعیین نمیکنه باید چکار کنید