خیلی دلم براتون تنگ شده بودانشالله ک خوب و سلامت باشی عزیزم همیشه
عزیزمی 🤍🤍
امیدوارم فردا پر از خبرای خوب باشه برات 😍😍💌
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
کاش ربات بودیمکاش بعضی چیزا زود فراموشمون میشدکاش خوشی ها بیشتر یادمون میموندکاش انقد که به انگیزه و ...
آخ گفتی کااااااش ربات بودیم. ساختار مغر رو نمیدونم ولی اونجایی ک مربوط ب مرکز کنترل احساسات و عواطفع واس من خعلی فعالع ولی واس بعضیا کم فعالع از بس ک خونسردن، راحتم زندگی میکنن. کاش منم اونجوری بودم
خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت
کاش یکی برامون لالایی بخونه و پیش پیش کنه بگیریم بخوابیم 😩
خدا سه ساعت دیگه چطور برم جلسه آخه
چشام اینجوریه
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
عاغا من تا یع چی جواب میدم چندتا صفحع میرع جلو و نمیشع کامنتارو بخونم ببینم چی میگن. فقط من اینجوریم یا شماهم مث منین؟😐
خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت