2777
2789
عنوان

دردودل با غریبه

74 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من امروز با کسی که پیشش کار میکنم دردودل کردم. غریبس اصلا منو نمیشناسه و اینا درباره اتفاقاتی خانواده برام رقم زده بودن یکم صحبت کردیم البته که اون هم صحبت کرد و به عنوان ی بزرگتر راهنمایی کرد

من کلا بعد از هر بار صحبت کردن پشیمون میشم حالا غریبه که باشه بیشتر سبک میشم ولی آشنا که اصلا و زیاد هم حرف نمیزنم

ولی خب خیلی سنگینی میکرد روی دوشم و نمیتونستم. دیگه نگهش دارم ولی پشیمونم😅

پیش اومده براتون؟

آیا مشکلی برام پیش میاد؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ی اخلاقی دارم ک تا امروز با هیچ کس مستقیم درد و دل نکردم جز ی نفر

خیلی اخلاق خوبیه😅

من دیگه والا پشت دستمو داغ گذاشتم با آشنا دردودل نکنم برای غریبه ها نمیدونم کی پیش میاد این اتفاق 😂

خیلی اخلاق خوبیه😅من دیگه والا پشت دستمو داغ گذاشتم با آشنا دردودل نکنم برای غریبه ها نمیدونم کی پیش ...

خودتو در حضورشون مشغول کن

تا زیاد صحبت پیش نیاد

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

خودتو در حضورشون مشغول کنتا زیاد صحبت پیش نیاد

افرین دقیقا باید اینجوری باشم

دارم سعی میکنم دردودل هم نکنم دیگه البته که خیلییی وقت بود نکرده بودم خیلی زیاد تقریبا ی دو سالی میشد

حالا کاریه که شده بیخیال. این غریبه آقا بود یا خانم؟

میدونید بعدش واقعا سبک شدم چون ی تجربه جدید بود اینکه با ی نفر حرف بزنم که نمیشناسمش و منم نمیشناسم

البته صاحب کارمه و کلانم زیاد نمیبینمش ولی خب

چقدر بهش فکر میکنید؟به پشیمونی

خیلی ناراحت وپشیمون میشم یهفته تلاش میکنم که دیگه تکرار نکنم اما باز یکی را میبینم همون اش وهمون کاسه،پیش مشاور رفتم گف چون خیلی روحیت اسیب دیده هی میخای بهمه بگی همه درکت کنن،اما فقط به یه ادم اگاه بگو تا کمکت کنه منم میرم مشاور راه حل بده چقد عذاب وجدان