2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر چی

همع چی، از اول زندگی تا الان مث فیلم میاد جلو چشم آدم. تا اینجاش خوبع ولی سکانسای آیندش چندان جالب ب نظر نمیرسن🤐

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

امان از این مغز

کاش میشد دکمع off داشتیم و هر وقت میخواستیم می رفتیم .. برای همیشع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

رودل. نکردی؟خاکشیر جوشانده میتونی درست کنی بخوری؟اشتها داری؟

نمیدونم به خدا

نه نداریم آخه ولی چایی نبات و نعنا داغ خوردم بی فایده حتی کیسه آب گرمم بی اثره

نه اشتها ندارم انگار یه ویزی تو گلومه

موندم دکتره پس چه آمپولی نوشته که انقدر بی اثره

...........

کاش میشد دکمع off داشتیم و هر وقت میخواستیم می رفتیم .. برای همیشع

کاش ربات بودیم

کاش بعضی چیزا زود فراموشمون میشد

کاش خوشی ها بیشتر یادمون میموند

کاش انقد که به انگیزه و امید فکر میکردیم غصه و حرص نمیخوردیم

توروخدا یه لیوان برا من بریززز🥺 دلم خواس

☕️🍰

نوش جونت 🫩

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیدونم به خدانه نداریم آخه ولی چایی نبات و نعنا داغ خوردم بی فایده حتی کیسه آب گرمم بی اثرهنه اشتها ...

رو دل کردی عزیزم

معده ات نتونسته همه یا قسمتی از غذاتو هضم کنه باید خامشیر جوشانده با نبات سوخته بخوری سریع خوب میشی

الانم اگه خامشیر نداری حداقل نبات سوخته بخور