2777
2789

بستگی به سایزی داره که میخوای چاپ کنی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A5بخوای روی شاسی ۱۰-۱۳تومن

چون شاسی خالیش۳تومنه.

خود عکس هم۴تومن میشه ۷تومن

با دست مزد سیزده چهارده بیشتر نباید بگیره البته تو شهر ما

چه سایزی می خوای چاپ کنی از 13.18(اندازه  کاغذ A5) شروع میشه که قیمتش 25000 تومان بدون شاسی&nbs ...

نه سایز بزرگ مثلا ۴۰در ۵۰ اینجوریا

واسه رو دیوار میخوام نصب کنم

A5بخوای روی شاسی ۱۰-۱۳تومن چون شاسی خالیش۳تومنه. خود عکس هم۴تومن میشه ۷تومن با دست مزد سیزده چهار ...

شهرتان کجاست که اینقدر قیمت ها خوبه ما هم بیایم همانجا عکس چاپ کنیم

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...

از اونجایی که تو ایران هیچ نظارتی روی قیمت ها نیست بدیهیه که تو هر شهر قیمتها فرق کنه ...من پیشنهاد میکنم به جای عکاسی ها مستقیما برید چاپخونه خیلی کمتر پاتون در میاد

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
شهرتان کجاست که اینقدر قیمت ها خوبه ما هم بیایم همانجا عکس چاپ کنیم

البته یه چیزی بگما اگر خود آتلیه عکس گرفته باشه این قیمت میگیره ولی آگه عکس از خودت باشه و فقط بخوای چاپ کنی همین قیمتیه که شما می فرمایید

عکس خودت داری یا می خوای بری آتلیه بگیری؟ 

آخه قیمت آتلیه حدود 60 شاسی میشه ولی آگه خودت عکس داشته باش بخوای چاپ کنی و بزنی رو شاسی حدود 15 تومان میشه

از اونجایی که تو ایران هیچ نظارتی روی قیمت ها نیست بدیهیه که تو هر شهر قیمتها فرق کنه ...من پیشنهاد ...

والا ما همون اتلیه ای که برا عقدمون رفتیم برای سایز حدودا ۴۰ در ۵۰(سایز رو الان تقریبی گفتم چون دقیق یادم نبست چند بود سایزش) قیمت گفت ۲۵۰!

گرون بود به نظرم

تو شهر ما یه چهل در پنجا تقریبا ۷۰ یا ۸۰ میگیرند چاپ خوب و عالی

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍