2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه قیمت آتلیه حدود 60 شاسی میشه ولی آگه خودت عکس داشته باش بخوای چاپ کنی و بزنی رو شاسی حدود 15 توم ...

ینی ببریم چاپ خونه برامون انجام میده؟؟؟با قیمت پایینتر؟؟؟

با همون کیفیت اتلیه؟

اره فایل عکس های عروسیمون رو داریم مبخوایم بدیم یه اتلیه دیگه برامون بزنه رو شاسی

کاشکی عکاسی اَنا داشتید که فقط پول چاپ و ازتون میگرفت اینا کلی بابت دستمزدشون میگیرن چاپ خالی خیلی کمتر از اینا در میاد

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
اره فایل عکس های عروسیمون رو داریم مبخوایم بدیم یه اتلیه دیگه برامون بزنه رو شاسی

زیاد هزینه بردار نمیشه چاپ 40.50 رو شاسی رو حتما ببر لابراتوار برات انجام بده خییییییلی کمتر میگیرم تا آتلیه ها یکم قیمتشان نجومیه

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...
البته یه چیزی بگما اگر خود آتلیه عکس گرفته باشه این قیمت میگیره ولی آگه عکس از خودت باشه و فقط بخوای ...

فایل عکسا رو داریم میخوایم بدیم یه اتلیه دیگه بزنه رو شاسی،پس باید کمتر بگیره؟؟؟؟چون عکس مال خوده این اتلیه نیست 

ینی ببریم چاپ خونه برامون انجام میده؟؟؟با قیمت پایینتر؟؟؟ با همون کیفیت اتلیه؟

بله شما فکر کردید عکاسی ها چکار میکنند خودشون یا خودشون دستگاه چاپ دارند یا میدن عکسا رو به چاپخونه براشون بزنه ...

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
سایز بزرگ اطلاع ندارین؟ مثلا ۴۰ در۵۰

عزیزم قیمت تو خود عکاسیا نجوووومیه اما اگ ببرین چاپخونه های بینهایت ارزون حساب میکنن..

من خودم عکاس هستم..

چهل در پنجاه روی کاغذ عکس ابریشمی اگ بخوای چاپ کنی قیمت بین ۲۰تا۳۰تومن بیشتر نباید باشه😍😍

اما ببری اتلیه برات چاپ کنن ممکنه صد به بالا بگیرن

بعدشم شاسی همین چهل در پنجاه قیمت  ۱۷تا۲۵ تومن هست با خود عکس پنجاه بیشتر درنمیاد + دستمزد اونی ک براتون میزنه رو شاسی😍

ینی ببریم چاپ خونه برامون انجام میده؟؟؟با قیمت پایینتر؟؟؟ با همون کیفیت اتلیه؟

بله آتلیه خودش میفرسته لابراتوار چاپ میکنه بخاطر همین هزینه بیشتر میگیره

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...
عزیزم قیمت تو خود عکاسیا نجوووومیه اما اگ ببرین چاپخونه های بینهایت ارزون حساب میکنن.. من خودم عکاس ...

وای ممنون عزیزم از راهنماییت 

ینی ببریم همین چاپخونه ها که کارت ویزیت و‌ اینا میزنن؟

اخه چند ماه پیش شوهرم خواست هزارتا کارت ویزیت چاپ کنه فرستادن تهران سفارشات چاپ کارت ویزیت رو.نمیدونم ینی تو کرمانشاه به بزرگی دستگاه ش نیست؟؟؟ چاپ عکس ربطی به این دستگاه نداره که بگن باید بفرستیم تهران؟

وای ممنون عزیزم از راهنماییت  ینی ببریم همین چاپخونه ها که کارت ویزیت و‌ اینا میزنن؟ اخه چند ...

نمیدونم والا...کارت ویزیت ک کوچیکه ولی فک کنم تو کرمانشاه باشه ازاون دستگاها.. بازم درجریان نیستم عزیزم