دوستای گلم من آخرای ماه هشتم و سونو وزن جنین که رفتم تو سی و دو هفته وزن بچم 1752 گرم زده بود مثبت منفی صد گرم.از طرفی هم چون بچه هام شیر به شیر هستن و فعالیتم زیاده احتمال زایمان زودرس دارم و دکترم بهم گفته دو سه هفته زودتر آماده باشم.خودمم میفهمم بچم خیلی پایین.
حالا میشه راهنماییم کنین این روزای آخر چی بخورم که هم مقوی باشه و هم نی نی خوب وزن بگیره؟؟
نه بابا دستگاه چیه بارداری هفته به هفته رو بخونی میگه 35به بعد بیشتر بچه هایی که دنیا میان نی ...
خدا از زبونت بشنوه عزیزم چون هم دکترم و هم اطرافیانم خیلی استرس بهم وارد میکنن و میگن زیر سی و هفت هفته بچه حتما میره تو دستگاه چند روزی واسه همین مامانم همش میگه بیا اینجا هم بگمو نگه میداره و هم بهم میگه استراحت کن که زودتر زایمان نکنی
چون بچه هام شیر به شیر هستن و فعالیتم خیلی بوده و دقیقا تو همین ماه ها مهمون داری هم زیاد کردم بچه به شدت اومده پایین یعنی وقتی راه میرم قشنگ سرشو بین پاهام حس میکنم.دکترم گفت اگه مراعات کنی فقط دو سه هفته زودتر به دنیا میاد اگه نه که هر لحظه منتظر باش.
اینقدر استرس دارم که هروقت میام خونه ی مامانم کل مدارکمو با خودم میارم که اگه کارم به بیمارستان کشید بستریم کنن و معطل نشم