2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 39065 بازدید | 53 پست
نه بابا دستگاه چیه  بارداری هفته به هفته رو بخونی میگه 35به بعد بیشتر بچه هایی که دنیا میان نی ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم چون هم دکترم و هم اطرافیانم خیلی استرس بهم وارد میکنن و میگن زیر سی و هفت هفته بچه حتما میره تو دستگاه چند روزی واسه همین مامانم همش میگه بیا اینجا هم بگمو نگه میداره و هم بهم میگه استراحت کن که زودتر زایمان نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم،حتما به مامانم میگم درست کنه چون راستش خودم اصلا بلد نیستم    

چه مشکلی داری که گفته ممکنه زودرس بشه زایمانت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نوش جونت درست کردنش کاری نداره من حبوبات پخته گذاشته بودم تو فریزر چون راستش ماه اخر ویارم اش رشته ...

آش رو اکثرا بیخاصیت میدونن چون گوشت نداره 

در صورتی که سبزی و حبوبات و رشته و کشکش خیلی خاصیت داره

مخصوصا اگه اب قلمم بریزی توش که عالی میشه 

من همیشه نه ولی اکثرا میخورم

آش حبوبات خوبه..مثل این آش دندونیا که واسه بچه که دندون در میاره درست میکنن😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نوش جونت درست کردنش کاری نداره من حبوبات پخته گذاشته بودم تو فریزر چون راستش ماه اخر ویارم اش رشته ...

چه خوب فقط میشه بهم بگی دقیقا چه جوری حبوبات و پختی گذاشتی فریزر یعنی جدا جدا پختی یا باهم؟؟

آخه من کلا تا حالا آش درست نکردم و هیچی ازش نمیدونم

چه مشکلی داری که گفته ممکنه زودرس بشه زایمانت؟

چون بچه هام شیر به شیر هستن و فعالیتم خیلی بوده و دقیقا تو همین ماه ها مهمون داری هم زیاد کردم بچه به شدت اومده پایین یعنی وقتی راه میرم قشنگ سرشو بین پاهام حس میکنم.دکترم گفت اگه مراعات کنی فقط دو سه هفته زودتر به دنیا میاد اگه نه که هر لحظه منتظر باش.

اینقدر استرس دارم که هروقت میام خونه ی مامانم کل مدارکمو با خودم میارم که اگه کارم به بیمارستان کشید بستریم کنن و معطل نشم

خواهش میکنم ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد و بغلش کنی و لذت ببری از بچه ات

ممنون عزیزم،ان شاءالله شما هم به موقع بهترین زایمان رو داشته باشی و آسون و بی دردسر نی نی رو بغل کنی

آش رو اکثرا بیخاصیت میدونن چون گوشت نداره  در صورتی که سبزی و حبوبات و رشته و کشکش خیلی خاصیت ...

دقیقا خیلی خاصیت داره به قول شما مخصوصا اکه اب قلم توش باشه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...