2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 39065 بازدید | 53 پست
چه خوب فقط میشه بهم بگی دقیقا چه جوری حبوبات و پختی گذاشتی فریزر یعنی جدا جدا پختی یا باهم؟؟ آخه من ...

من همرو باهم یعنی نخود لوبیا عدس و‌کمی بلغور گندم و‌خیس میکردم ۱۲ ساعت بعد میپختم‌و وقتی خنک شد اندازه هر وعده میریختم تو‌کیسه فریزر میذاشتم فریزر 

بعد هرموقع میخواستم‌درست کنم اول پیاز داغ میکردم‌و‌دوتا حبه سیر هم میریختم‌ کمی تفت بخوره کمی نعنا خشک میریختم بعد کمی ارد و‌میذاشتم تفت بخوره یه کوچولو(ارد واسه لعابش میریختم)بعد اب و‌سبزی و حبوبات یه نیم‌ساعت میذاشتم‌سبزی بپزه رشته میریختم و ده دیقه بعد اماده بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من همرو باهم یعنی نخود لوبیا عدس و‌کمی بلغور گندم و‌خیس میکردم ۱۲ ساعت بعد میپختم‌و وقتی خنک شد امدا ...

ممنون عزیزم،خدا خیرت بده.حتما حتما امتحان میکنم.ان شاءالله که نتیجه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم،خدا خیرت بده.حتما حتما امتحان میکنم.ان شاءالله که نتیجه بده

ان شاءالله کهدنتیجه میده نگران نباش که استرس اصلا خوب نیست 

چهار مغز هم بخور در کنارش دلستر هم شنیدم‌واسه وزن گیری خیلی خوبه

ان شاءالله کهدنتیجه میده نگران نباش که استرس اصلا خوب نیست  چهار مغز هم بخور در کنارش دلستر هم ...

حتما،از وقتی دکتر اینجوری گفته سعی کردم خیلی به خورد و خوراکم برسم.شما هم واسم دعا کن ان شاءالله نی نی به وقتش و بدون مشکل بیاد بغلم.

خیلی هم ممنون خانومی واسه وقتی که واسم گذاشتی

حتما،از وقتی دکتر اینجوری گفته سعی کردم خیلی به خورد و خوراکم برسم.شما هم واسم دعا کن ان شاءالله نی ...

ان شاءالله سر موقع و به سلامتی میاد بغلت🙏🙏🙏🙏

هفته ۳۲ . ۱۷۰۰ بود .بعد ۳۵ شدم ۲۶۰۰  خوراکمم مث قبلش بود تازه کمتر .قرص تقویتی . امگا ۳ . پروت ...

حتما عزیزم،سعی میکنم بخورم و ضمن اینکه فکر کنم منم باید یه سونو دیگه برم واسه وزنش تا خیالم راحت بشه

می خواستم یک تجربه به خانم های گل بگم من در دوماه اخر بارداری در سونو متوجه شدم که جنین از رشد مناسب ندارد نزدیک به  1200 بود که از نرم خیلی پائین تر بود پزشکم توصیه کرد که برای اینکه جنین وزن و تکامل مناسب داشته باشد و خودت بعد  از زایمان شیر کافی داشته  و سیستم ایمنی نوزاد بعد از زایمام قوی باشد درکل یک نوزاد سالم  داشته باشید  شیر بز مصرف کن من هم این کار کردم در فرایند این دوماه حتی بعد از زایمان  وقتی وضعیت خودم باقیقه مقایسه می کنم هر روز برای بزشکم دعا می کنم . نوزاد متعادل و سالم دنیا امد همه بچه ها سرما و بیماری های مختلف می گیرند ولی خدا راشکر نوزاد من هنوز  که هنوز است یکبار هم سرما جدی که به پزشک مارجعه کنم نخورده است . البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر مهبودی  در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه  شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست