دوستای گلم من آخرای ماه هشتم و سونو وزن جنین که رفتم تو سی و دو هفته وزن بچم 1752 گرم زده بود مثبت منفی صد گرم.از طرفی هم چون بچه هام شیر به شیر هستن و فعالیتم زیاده احتمال زایمان زودرس دارم و دکترم بهم گفته دو سه هفته زودتر آماده باشم.خودمم میفهمم بچم خیلی پایین.
حالا میشه راهنماییم کنین این روزای آخر چی بخورم که هم مقوی باشه و هم نی نی خوب وزن بگیره؟؟
اش رشته هم بخور من ماه اخر خیلی اش رشته خوردم بچم درشت بود
دوستم تو هفته ۳۲_۳۳ گفته بودن بچه اش ۱۳۰۰ هست اونم بهش گفتم اش رشته بخوره یهروز درمیون میخورد و مغزیجات هم زیاد میخورد هفته ۳۷ زایمان کرد پسرش ۲۹۰۰ به دنیا اومد
اوایل هرروز میخوردم بعد دکترم گفت هفته ای سه روز بخورم دستورش روش نوشته 10پیمانه تو یه لیوان ...
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبت،ان شاءالله به موقع بهترین زایمان رو داشته باشی عزیزم.واسه منم دعا کن که نی نی به موقع به دنیا بیاد ان شاءالله.چون هم از ریز بودن بچه میترسم و هم از اینکه خدایی نکرده لازم باشه بره تو دستگاه
ممنون عزیزم،حتما به مامانم میگم درست کنه چون راستش خودم اصلا بلد نیستم
نوش جونت درست کردنش کاری نداره
من حبوبات پخته گذاشته بودم تو فریزر چون راستش ماه اخر ویارم اش رشته بود فقط دلم اش میخواست اصلا نمیدونستم واسه وزن گیری هم خوبه هرموقع دلم میخواست نیم ساعته اماده شد