2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 39065 بازدید | 53 پست

لیدی میل نمیخاد هنوز یه ماه وقت داری ماهی و انواع کباب قارچ کبابی دلستر اگه خارجی باشه چون ایرانیاش اسانسه پسته فرنی 

در کل از شیرینیجات کم کن پروتیین مصرفیت بالا ببر شیرینی بخوری خودت وزن میگیری ولی با مصرف پروتیین جنین وزن میگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موزش رو میگیرم تو شیرسرد میریزم مزه شیرموز میده با اب واقعا قابل خوردن نیست طبیعی مسلما بهتره و ...

ممنون از راهنماییت عزیزم فقط یه سوال دیگه اینکه هر روز میخورین و اینکه چقدر؟؟؟؟

شرمنده خستتون هم کردم

ممنون که اطلاع دادی عزیزم،پس منم باید برم دکتر ببینم چی میگه بخورم و از چی منعم میکنه!!!! از الان ا ...

پروتئین خیلی خوبه

تخم مرغ اب پز و سینه مرغ پر از پروتئینه

میوه و اب میوه طبیعی هم خوبه

گوشت گوساله هم دوست نداری؟

لیدی میل نمیخاد هنوز یه ماه وقت داری ماهی و انواع کباب قارچ کبابی دلستر اگه خارجی باشه چون ایرانیاش ...

وقت دارم ولی احتمال زایمان زود رس هم دارم عزیزم واسه همین استرس پیدا کردم

ممنون از راهنماییت عزیزم فقط یه سوال دیگه اینکه هر روز میخورین و اینکه چقدر؟؟؟؟ شرمنده خستتون هم کر ...

اوایل هرروز میخوردم بعد دکترم گفت هفته ای سه روز بخورم 

دستورش روش نوشته 10پیمانه تو یه لیوان شیر

پروتئین خیلی خوبه تخم مرغ اب پز و سینه مرغ پر از پروتئینه میوه و اب میوه طبیعی هم خوبه گوشت گوسال ...

تخم مرغ و سینه ی مرغ رو میتونم به زور بخورم ولی گوشت اصلا.

راستی آبمیوه هم دوست ندارم میشه به جاش خود میوه رو بخورم یا فایده نداره؟؟؟

اش رشته هم بخور من ماه اخر خیلی اش رشته خوردم بچم درشت بود

دوستم تو هفته ۳۲_۳۳ گفته بودن بچه اش ۱۳۰۰ هست اونم بهش گفتم اش رشته بخوره یهروز درمیون میخورد و مغزیجات هم زیاد میخورد هفته ۳۷ زایمان کرد پسرش ۲۹۰۰ به دنیا اومد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
تخم مرغ و سینه ی مرغ رو میتونم به زور بخورم ولی گوشت اصلا. راستی آبمیوه هم دوست ندارم میشه به جاش خ ...

اره میوه خیلی خوبه 

بعدم نگران وزن نباش خیلی 

ایشالا به دنیا که اومد شیرمیخوره تپل میشه 

فقط الان ارامش داشته باش و استراحت کن که سروقت بدنیا بیاد 

اوایل هرروز میخوردم بعد دکترم گفت هفته ای سه روز بخورم  دستورش روش نوشته 10پیمانه تو یه لیوان ...

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبت،ان شاءالله به موقع بهترین زایمان رو داشته باشی عزیزم.واسه منم دعا کن که نی نی به موقع به دنیا بیاد ان شاءالله.چون هم از ریز بودن بچه میترسم و هم از اینکه خدایی نکرده لازم باشه بره تو دستگاه

اش رشته هم بخور من ماه اخر خیلی اش رشته خوردم بچم درشت بود دوستم تو هفته ۳۲_۳۳ گفته بودن بچه اش ۱۳۰ ...

ممنون عزیزم،حتما به مامانم میگم درست کنه چون راستش خودم اصلا بلد نیستم  

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبت،ان شاءالله به موقع بهترین زایمان رو داشته باشی عزیزم.واسه منم د ...

نه بابا دستگاه چیه 

بارداری هفته به هفته رو بخونی میگه 35به بعد بیشتر بچه هایی که دنیا میان نیاز به دستگاه ندارن

درحال حاضر استرس از همه چیز بدتره واست 

بسپر به خدا خودش همه چیو درست میکنه

آب نارگیل خیلی خوبه و بچه خیلی خوب وزن میگیره و قوی میشه 

تخم مرغ یک روزز درمیون ،شیر برنج،فرنی، کله پاچه البته فقط آبش بدون مغز +پاچه که چربیش کمه

آجیل ، مویز ، استیک (البته میدونم از گوشت خوشت نمیاد) 

ممنون عزیزم،حتما به مامانم میگم درست کنه چون راستش خودم اصلا بلد نیستم    

نوش جونت درست کردنش کاری نداره

من حبوبات پخته گذاشته بودم تو فریزر چون راستش ماه اخر ویارم اش رشته بود فقط دلم اش میخواست اصلا نمیدونستم واسه وزن گیری هم خوبه هرموقع دلم میخواست نیم ساعته اماده شد

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...